28 / 03 / 2024

Toya Moda güncel fiyatlar

Toya Moda güncel fiyatlar

"Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti" sloganıyla tanıtılan Toya Moda Residence'de 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Proje 21 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Toya Yapı Toya Moda iletişim!

Toya Yapı Toya Moda iletişim numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Konutları nerede?

Toya Moda projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Dairelerin 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Toya Moda Konutları nerede?

Toya Moda güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. İşte Toya Moda güncel fiyatlar!

Toya Moda Evleri güncel fiyatları!

Toya Moda Evleri güncel fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda projesinde yaşam bu yıl Aralık ayında başlıyor...

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda'da teslime kadar kredi taksitleri Toya'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspres’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, 120 ay vade ile ev alanların, teslime kadar taksitlerini Toya ödeyecek.

Toya Moda'da teslime kadar kredi taksitleri Toya’dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspres’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, 120 ay vade ile ev alanların, teslime kadar taksitlerini Toya ödeyecek.

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan!

Toya Moda'da teslime kadar kredi ödemesi Toya Yapı'dan hediye. Peşinde yüzde 15 indirimin sunulduğu Toya Yapı Evleri'nde fiyatlar 294 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Toya Moda Rezidans fiyatları!

Toya Moda Rezidans fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Toya Moda'da taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeyin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Projesi ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika mesafede inşa edilen projede toplam 426 daire yer alıyor. Toya Moda Projesi ödeme tablosu kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Toya Moda güncel fiyatlar Haberi

Toya Moda güncel fiyatlar

İstanbul Sefaköy'de hayata geçen Toya Moda Konutları 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


"Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti" sloganıyla yükselen Toya Moda Sefaköy'de dairelerin büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Konut fiyatlarının 280 bin TL'den başladığı Sefaköy Toya Moda Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Toya Moda Residence'de 426 konut ve 36 mağaza yer alıyor. Projede yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, fitness center, spor alanları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Basın Ekspres Toya Moda'da 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 60 ay yüzde 0,69 faiz, 120 ay yüzde 0,89 faiz...