26 / 04 / 2024

Toya Moda satılık

Toya Moda satılık

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesini inceledi. İşte inşaat sektörünü modayla buluşturan o projenin detayları...

Toya Moda projesinde teslimat garantili kampanya!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Basın Ekspres Toya Moda'da 120 aya varan kredili ödemelerle!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Toya Yapı tarafından Toya Moda projesi için başlatılan Aralık 2016 teslimat garantili kampanya kapsamında teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Aralık 2016 teslimat garantili cazip kampanyanın devam ettiği Toya Moda projesinde teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödenirken yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimli seçenekler sunuluyor..

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da yüzde 10 indirim!

İstanbul Basın Ekspres'teki Toya Moda dairelerinde 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Toya Moda'da peşinatın %5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla %25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da ilk taksitler hediye!

İstanbul Basın Ekspres'teki Toya Moda dairelerinde 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Toya Moda'da yüzde 25 peşinatta 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda'da 120 ay banka kredili ödemelerle!

Toya Moda’da peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor.

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık!

Toya Downtown Mecidiyeköy satılık dairelerin fiyatları 360 bin dolardan başlıyor. Toya Downtown Mecidiyeköy projesi 2018 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Moda satılık Haberi

Toya Moda satılık

Konut sektöründe proje geliştiren firmalar arasında bir araştırma yapsanız, en az rastlayacağınız şey kurum stratejisidir. Firmalar çoğunlukla projelerini geliştirme ve kısa zamanda satışı tamamlama telaşmdadır. Zannederler ki en kıymetli şeyleri projeleri. Oysa bir kurumun en değerli şeyi kurum kültürüdür. Kurum stratejisidir. İşte bu hafta size tanıttığım projenin bence en dikkat çekici tarafı, projeyi geliştiren firma. Bir yerlere yazın, Toya Yapı önümüzdeki yıllardaki sektör liderlerinden biri.


Projenin en dikkat çekici özelliği ortak alanlarının ve proje detaylarının özel tasarım, hatta çok özel tasarım olması. Zira bu tasarımlar Türkiye ve moda denilince akla ilk gelen uluslararası isimlerden olan Dice Kayek'e ait. Genellikle bu tür radikal seçimler, bir modacının bir inşaat projesinde yer alması, zorlama bir halkla ilişkiler projesi gibi algılanır. İşte tam...