25 / 04 / 2024

TP-LINK

TP-LINK

Kablosuz ağ pazarının önde gelen oyuncularından TP-LINK, 'akıllı ev' konsepti dahilinde tamamlayıcı ürünlerden birisi olan akıllı prizlerinin Türkiye satışına başlıyor.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Hepsiburada’dan Link Gelir programı! 5 bin lira nasıl kazanılır?

Hepsiburada'nın hazırladığı Link Gelir programı kullanıcılarına 5 bin liraya para kazanma fırsatı sunuyor. Peki kullanıcılar bunu nasıl yapacak? Zamanı çoğunlukla internette geçirenler için çok bulunmaz fırsat...

Martı, Binbin, Link… Elektrikli Scooter 28 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Gerek keyfi gerekse de evden işe ulaşım için elektrikli scooterlar herkesin dilinde. Sokakta yürürken muhakkak karşılaşacağınız bu scooterlar için en çok merak edilenlerden biri de, acaba ne kadar? Sizler için 28 Ağustos 2022 fiyat listesini hazırladık. İşte tam liste…

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Link Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Zarıf Basharatı ve Amırabbas Zarıf Besharatı ortaklığında kuruldu.

TP'ye 4 petrol arama ruhsatı verildi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TP) 4 petrol arama ruhsatı verildi.

Genyap Link lokasyon!

Genyap Link lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Genyap Link projesi lokasyon bilgisi ve merak edilen detaylar...

Genyap Link: Genyap Oxygen Plus'ın adı değişti!

Genyap imzasıyla İstanbul'da yükselen Genyap Oxygen Plus projesinin adı Genyap Link olarak değişti. Projedeki konutlar 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Garanti BBVA’da konut kredisi ödemelerini erteledi!

Garanti BBVA, yen tp koronavirüs salgınının olası ekonomik sorunlarının üstesinden gelebilmek amacıyla yeni tedbirler aldığını duyurdu. Banka kredi taksitleri üç ay ertelediğini açıkladı.

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Link Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gholamreza Garmeei tarafından kuruldu.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

TP-LINK Haberi

TP-LINK

Kablosuz ağ pazarının önde gelen oyuncularından TP-LINK, 'akıllı ev' konsepti dahilinde tamamlayıcı ürünlerden birisi olan akıllı prizlerinin Türkiye satışına başlıyor. Her ne kadar ülkemizde henüz pek örneklerini göremesek de başta ABD olmak üzere teknoloji yoğun ülkelerde giderek yaygınlığını arttırmaya başlayan 'nesnelerin interneti' dünyasının yardımcı araçlarından birisi olan akıllı prizlerin işlevini, elektrikle çalışan cihazları yönetmek olarak tanımlayabiliriz. Kablosuz teknolojisi sayesinde bu aletlere uzaktan erişim sağlayabilmemizi ve enerji tüketimlerini kontrol edebilmemizi sağlayan akıllı prizlerin öne çıkan bir diğer özelliği ise ses üzerinden cihaz yönetimine olanak sağlaması.


TP-LINK'in Türkiye'de satışa sunulan iki farklı modeli var. HS100 ve HS110 kodlarıyla gelen akıllı prizleri internet üzerinden yönetiyoruz. Yapmamız gereken akıllı telefonumuza Kasa uygulamasını yüklemek (Android & iOS) ve böylece telefonla, prizi birbirine bağlamaktan ibaret. Bunun...