19 / 04 / 2024

trabzon asfalt yatırımları

trabzon asfalt yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Trabzon Köseoğlu Caddesi asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde bulunan Köseoğlu Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Sarıtaş’ta asfalt sevinci!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir'den 175 bin ton asfalt!

2016 yılı içerisinde yollara 175 bin ton asfalt seren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının yanında 50 milyon TL maliyetli yol betonlama çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon'a 8 bin 600 ton asfalt!

Yol çalışmalarında mahallelerdeki ana yollara öncelik veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un turizm potansiyelini geliştirmek adına yayla yollarında da önemli çalışmalara imza atıyor.

Trabzon’un 20 ayrı noktasına asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un önemli yaylaları arasında yer alan Kayabaşı Yaylası’nın 7 kilometrelik bölümü asfaltlarken, Haçkalı Baba Yaylası’nın 12 kilometresinin asfaltlama çalışmalarına başladı.

Trabzon'a 115 bin ton asfalt!

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik ilan eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içinde Temmuz ayı sonu itibariyle yollara 115 bin ton asfalt serdi.

Trabzon Ballıca'da asfalt sevinci!

Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon'da otel yatırımları hız kazandı!

Trabzon’da yatak kapasitesini artırmak için otel yatırımları hızlandı. 356 konaklama tesisinde 3 bin 796 oda ve 18 bin 650 yatak kapasitesine sahip Trabzon’da yatak kapasitesini artırma çalışmaları yapılıyor.

trabzon asfalt yatırımları Haberi

trabzon asfalt yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

 Büyükşehir Belediyesi geride kalan yıl boyunca mahalle yollarına 310 bin ton asfalt sererken söz konusu asfaltın tamamı Büyükşehir Belediyesi tesislerinde üretildi. Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yol betonlama çalışmalarında da büyük bir başarı elde etti. 2016 yılında mahalle yolları için 50 milyon TL’lik betonlama ihalesi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda çalışmaların yüzde 91’ini tamamladı. Mahalle yollarına 2016 yılı içinde 180 bin m2 serilirken söz konusu ihale kapsamında kalan yüzde 9 kısmın tamamlanması çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor.


GÜMRÜKÇÜOĞLU: TRABZON TARİHİNİN EN YÜKSEK BÜTÇELİ YOL ÇALIŞMASINA İMZA ATTIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol...