19 / 04 / 2024

Trabzon Beşikdüzü yatırımları

Trabzon Beşikdüzü yatırımları

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Trabzon Beşikdüzü'ne 3 milyon liralık yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Beş yılın sonunda ‘benim mahallemde hiç yol çalışması yapılmadı, benim mahallemde hiç asfalt çalışması yapılmadı’ diyen kalmayacak" dedi

Trabzon Beşikdüzü'ne 50 milyon TL kamu yatırımı yapılacak!

Belediye Başkanı Orharı Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'ne bu yıl 50 milyon TL'lik kamu yatırımı geleceğini müjdeledi. Bıçakçıoğlu, "Beşikdüzü'nün cazibe merkezi olması için Beşikdağı Teleferik Projesi'ni yapacağız." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Trabzon Beşikdüzü yatırımları Haberi

Trabzon Beşikdüzü yatırımları

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçede devam eden yatırımların geldiği noktayı anlattı. Bıçakçıoğlu, “Beşikdağı Turizm Projesi’nde saatte 400 kişiyi Beşikdağı'na çıkarmayı planlıyoruz. Hedefim inşallah 1 Ekim’de bu tesisleri açmak. 6-7 ay içerisinde bu teleferik hayal değil, gerçek olacak. 29 Ekim'de de Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkanı, Reisi olarak teşrifleriyle açılışını yapmayı hedefliyoruz. Bu tesisler bittiğinde Trabzon'un bütün bilboardlarını, 'Beşikdüzü'nde dünya var' diye donatacağız. Bu Beşikdüzü'nde gerçekten dünya var. Bunu tüm Trabzon kamu-oyuna ispat edeceğiz.’ dedi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçede devam eden yatırımları tek tek sıralarken, günebakış'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü merkezinden geçen beş dereden biri olan Tümen Deresi üzerinde tersip bendi inşaatlarının devam ettiğini ifade ederek "Bu bentler 2012 yılında meydana gelen selden sonra...