26 / 04 / 2024

Trabzon Büyükşehir asfalt yatırımları

Trabzon Büyükşehir asfalt yatırımları

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Trabzon'a 8 bin 600 ton asfalt!

Yol çalışmalarında mahallelerdeki ana yollara öncelik veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un turizm potansiyelini geliştirmek adına yayla yollarında da önemli çalışmalara imza atıyor.

Trabzon Büyükşehir'den 150 bin ton asfalt!

Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 20 Ağustos itibariyle 2016 yılı içinde mahalle yolları ve ana arterlere 150 bin ton asfalt serdi.

Trabzon Ballıca'da asfalt sevinci!

Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti.

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyonluk asfalt yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi müsait hava şartlarını fırsat bilerek asfalt çalışmalarına devam ediyor. İl genelinde hazırlanan plan ve program dâhilinde asfaltlama çalışmalarına 15 Mayıs’ta başlayacak.

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyonluk asfalt çalışması!

Trabzon il genelinde yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla, Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında asfaltlama sezonu açılmamasına rağmen havaların sıcak olmasını fırsat bilerek bu alanda çalışmalarına hız verdi.

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir'den 60.1 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 14 gayrimenkulü 60 milyon 140 bin TL'ye satıyor...

Trabzon Büyükşehir'den Ortahisar'da 42 milyon TL'ye satılık 40 galerili ofis!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Sanayi Mahalesi, 3779 ada 1 parselde yer alan 40 adet galerili ofisi 42 milyon 10 bin TL'ye satıyor...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir asfalt yatırımları Haberi

Trabzon Büyükşehir asfalt yatırımları


2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Trabzon’da turizmin daha da gelişmesi adına turizm bölgelerine özel önem veren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Akçaabat Belediyesi tarafından bölge turizmine kazandırılan Akçatepe Tesislerinin yolunu asfaltladı. Geceleri de sürdürülen çalışma kapsamında 3,5 km yol asfaltlanırken bölgeye ulaşım son derece modern hale getirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ayrıca Of ilçesinin Çamlı Mahallesi’nde 1 km’lik yol asfaltlaması gerçekleştirdi.



Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her şeyin en iyisine layık olan halkımıza hizmetin en güzelini sunabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ocak ayında olmamıza...