24 / 04 / 2024

trabzon çamoba botanik parkı

trabzon çamoba botanik parkı

Trabzon'un marka değerini artıracak için Botanik Parkı yapım ihalesine çıkıldı. Çamoba'da 103 dönüm alana kurulacak olan Botanik Parkı'nın yapım ihalesi 31 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek...

Gümrükçüoğlu: Trabzon bir dünya kenti olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim dönemi boyunca vatandaşların güler yüzlü hallerinden dolayı yorgunluk hissetmediklerini belirterek, Trabzon’ u dünya kenti yapacaklarını söyledi...

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Trabzon Millet Kıraathanesi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Botanik bünyesinde hayata geçirilen Millet Kıraathanesi, Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik görücüye çıktı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesince yapımı süren "Trabzon Botanik" için düzenlenen tanıtım günlerinin açılışı bugün yapıldı. Tanıtım günleri 14 Temmuz'a kadar sürecek...

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Trabzon Botanik projesinde sona yaklaşıldı!

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Trabzon Botanik projesi 8 milyon lira maliyetle inşa ediliyor. Proje Karadeniz'de ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

Trabzon Botanik projesi 2017'de tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olarak Trabzon’a kazandırılmakta olan botanik parkta (Trabzon Botanik) çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Botanik’te son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Trabzon Botanik projesinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu. Proje 8 milyon TL'ye mal olacak.

Trabzon'da 8 milyon liraya botanik bahçesi kurulacak!

Trabzon'da çalışmaları devam eden botanik bahçesinin, 103 dönümde 8 milyon lira harcanarak kurulmasının planlandığı bildirildi.

trabzon çamoba botanik parkı Haberi

trabzon çamoba botanik parkı

Trabzon’un marka değerini artıracak ve 103 dönüm alana kurulacak Botanik Parkının yapımı ihaleye çıktı. 31 Ekim Cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak’taki ek hizmet binasında yapılacak ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vizyon projelerinden biri olan Botanik Parkı’nın yapımına başlanacak.

Başkan Gümrükçüoğlu daha önce askeri amaçlı kullanılan Çamoba bölgesindeki arazinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesinden sonra söz konusu alanda dünya güzeli bir doğa ve botanik parkı yapacaklarını dile getirdi.


Botanik Parkı şehrin hayat standardının gelişmesine katkı sağlayacak

Söz konusu alını Trabzon'un, bölgenin, ülkenin ve hatta dünya turizminin hizmetine sunacaklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, "Çamoba’daki 103 dönümlük alan şehir ve bölge için bir servet adeta. Bu nedenle doğallığını mümkün olduğu kadar bozmamaya çalışmak ve Botanik park ana...