07 / 05 / 2024

Trabzon Kıratlı betonlama çalışmaları

Trabzon Kıratlı betonlama çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kıratlı ve Mustafa Akbey ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Trabzon Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

Trabzon Kıratlı betonlama çalışmaları Haberi

Trabzon Kıratlı betonlama çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kazancı yollarında yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Yolumuzda son derece kaliteli bir betonlama çalışması gerçekleştirdik. Son derece güzel bir işçilik yapıldı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emek veren tüm mesai arkadaşlarına mahallemize olan katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir...