20 / 04 / 2024

Trabzon Meydan Parkı son durum

Trabzon Meydan Parkı son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına yeniden başlandı.

Trabzon Meydan Parkı ikinci etap yıl sonunda hizmete girecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptıkları birinci etap düzenlemeleri ile Meydan Parkı’nın 24 saat yaşayan bir alan haline geldiğini ifade ederek, bu yıl sonuna kadar tamamlanacak" dedi

Trabzon Meydan Parkı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Meydan Parkı 2. Etap çalışmaları tam gaz devam ediyor. 2014 yılının ilk aylarında başlayan Meydan Parkı 2. Etap düzenlemesinde yüzde 50’lik tamamlanma oranına ulaşıldı.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap çalışmaları devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meydan Parkı 2. Etap düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. 2.etap Belediye tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan 1. Etap ile bir bütünlük arz edecek..

Trabzon Meydan Parkı’nın 2. etap çalışmaları devam ediyor!

6 bin 500 metrekarelik alanın 15 bin metrekareye çıkartıldığı birinci etap düzenleme çalışmalarının ardından Meydan Parkı'nda, 2. etap düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla sosyal alanlar daha da artmış olacak...

Trabzon Meydan Parkı 2. etap düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Meydan Parkı'ndaki birinci etap düzenleme çalışmalarının ardından her yaştan insanın akınına uğrayan Meydan Parkı'nda, 2. etap düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla sosyal alanlar daha da artmış olacak.

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Dortmund Trabzon Meydanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Almanya'nın Dortmund kentindeki Trabzon Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Trabzon Meydan Parkı son durum Haberi

Trabzon Meydan Parkı son durum


Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına yeniden başlandı. Yüklenici firmanın işi tamamlayamaması nedeniyle çalışmalara bir süreliğine ara verilmişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni ihalenin ardından ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.


Yüklenici firma yetkililerini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme projesinin önemine dikkat çekerken, yaşanan zaman kaybının telafi edileceği şekilde yeniden ihale yapıldığını kaydetti.

 Başkan Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Belediyemizin tarihi binası ve diğer tescilli binalarımızın olduğu Atatürk Alanı Meydan Parkı’mızdaki ikinci etaptaki düzenlemelerde yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle bir kesinti meydana gelmişti. Bu kesintiyi de telafi edecek şekilde yeniden ihalesi yapılarak yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirilmiştir. Bu tarihi alanı, bu...