29 / 03 / 2024

Trabzon Moloz rekreasyon alanı projesi

Trabzon Moloz rekreasyon alanı projesi

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başladı!

Trabzon'da Tabakhane Vadisi'nde uygulanacak rekreasyon projesinin yapımına başlanıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Tabakhane Vadisi Rekreasyon Alanı İnşaatları İle Bağlantı Yolu Yapım İnşaatı ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Trabzon Tabakhane Vadisi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Tabakhane vadisinde uygulanacak rekreasyon projesi yapım ihalesi için tarih belirlendiğini açıkladı. 

Trabzon Moloz'a şehir camisi inşa edilecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Moloz mevkiine 6 bin kişilik şehir camisi yapılacağını söyledi.

Trabzon Moloz'a 6 bin kişilik cami yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi tamamlanıyor!

Pazarkapı (Moloz) sahil bölgesini modern bir şekilde yeniden düzenlemek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aylardır üzerinde çalıştığı Pazarkapı Sahil Bölgesi Kentsel Tasarım Projesi'ni tamamlanma aşamasına getirdi.

Trabzon Akçaabat karayolu ve rekreasyon alanı imar planı askıda!

Trabzon Akçaabat İlçesi “Karayolu, Arıtma Tesisleri ve rekreasyon alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Trabzon Ayasofya Camii restore ediliyor!

Trabzon Valisi Öz ile birlikte rekreasyon çalışmalarının devam ettiği Ayasofya Cami etrafında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, rekreasyon çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti

Trabzon Moloz rekreasyon alanı projesi Haberi

Trabzon Moloz rekreasyon alanı projesi

Trabzon Moloz’un çehresini değiştirmesi planlanan bambaşka bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, proje aşamasının tamamlanmasından sonra ihale sürecine başlıyor.

KUYUMCUKENT VE OTOPARK YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamada Moloz’da hayata geçirilmesi planlanan yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesinde planlanan çalışmalarla değerlendirmelerde bulunuldu. Bu kapsamda Moloz rekreasyon ve yaşam alanı projesi içerisinde yapılacak çalışmalar şu şekilde açıklandı: 
1- Doğudan ve batıdan gelen minibüsler için depolama alanı.
2- Merkezdeki minibüsler için depolama alanı
3- 700 araçlık otopark.
4- Çocuklar ve gençler için Planetaryum (Gezegenevi)
5- Avrasya Pazarı yerleşkesi.
6- Uzun yıllardır planlanan, atölyeleri ve satış yerleriyle Kuyumcukent.
7- Alternatif bir miting alanı.
8- Dinlenme ve yaşam alanları.

İVME KAZANDIRACAK

Hayata geçirilmesi planlanan yeni yaşam ve rekreasyon alanının Moloz mevkisine yeni bir ivme...