28 / 03 / 2024

Trabzon Moloz yaşam merkezi

Trabzon Moloz yaşam merkezi

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında 32 bina yıkıldı!

Trabzon şehir merkezinde Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında bölge içinde yer alan 32 binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinde sona gelindi!

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlanırken proje yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal oldu.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesi 4,5 milyon TL’ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam alanı inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük Doğal Yaşam Parkı inşaatı başladı!

Trabzon'da 82 bin 900 metrekare alan üzerine kurulacak olan Türkiye'nin en büyük '' Doğal Yaşam Parkı ve Geçici Hayvan Bakımevi " Doğu Karadeniz'e hizmet verecek.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin" yapımına başlandı. Merkez, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa ediliyor...

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam parkı Trabzon'da kuruluyor!

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam parkı Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Trabzon’un Maçka ilçesi Esiroğlu mevkii sınırları içerisine bulunan 82 bin 900 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek...

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

Trabzon Moloz yaşam merkezi Haberi

Trabzon Moloz yaşam merkezi

Trabzon Moloz’un çehresini değiştirmesi planlanan bambaşka bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, proje aşamasının tamamlanmasından sonra ihale sürecine başlıyor.

KUYUMCUKENT VE OTOPARK YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamada Moloz’da hayata geçirilmesi planlanan yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesinde planlanan çalışmalarla değerlendirmelerde bulunuldu. Bu kapsamda Moloz rekreasyon ve yaşam alanı projesi içerisinde yapılacak çalışmalar şu şekilde açıklandı: 
1- Doğudan ve batıdan gelen minibüsler için depolama alanı.
2- Merkezdeki minibüsler için depolama alanı
3- 700 araçlık otopark.
4- Çocuklar ve gençler için Planetaryum (Gezegenevi)
5- Avrasya Pazarı yerleşkesi.
6- Uzun yıllardır planlanan, atölyeleri ve satış yerleriyle Kuyumcukent.
7- Alternatif bir miting alanı.
8- Dinlenme ve yaşam alanları.

İVME KAZANDIRACAK

Hayata geçirilmesi planlanan yeni yaşam ve rekreasyon alanının Moloz mevkisine yeni bir ivme...