20 / 04 / 2024

trabzonun kurtuluşu

trabzonun kurtuluşu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yarın Çevreci Tesis Ödülü Töreni'ne katılacak...

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm!

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün öneminin arttığını ve Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm olduğu düşünülüyor.

5 maddede ai̇datını ödemeyeni̇n sorumluluğu nedi̇r?

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için "ai̇dat ödemeyeni̇n sorumluluğu" konusunu kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un yazısı...

4 maddede satın alınan konutta müteahhidin sorumluluğu!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için "satın alınan konutta müteahhidin sorumluluğu" konusunu kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un o yazısı...

Uşak'ta 15 milyon TL'ye satılık 5 işyeri ve akaryakıt istasyonu!

Uşak Belediyesi, Merkez Kurtuluş Mahallesi'ndeki 5 işyeri ile Fatih Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Kanal İstanbul, İstanbul'un kurtuluşu olabilir!

Design kurucu ortağı ve yüksek Mimar Murat Kader, Kanal İstanbul'un doğru değerlendirilmesi durumda İstanbul'un kurtuluşu olacağını tarihi değiştirme potansiyelinin olduğunu açıkladı. 

Uşak Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Uşak Belediyesi tarafından Merkez Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 5 işyeri ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

Sabuncubeli Tüneli 2018 yılında hizmete girecek!

Manisa'nın kurtuluşu ile İzmir'in kurtuluşunun bağlandığı gece, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Sabuncubeli Tüneli'nde 'Işık Gördü' töreni gerçekleştirilecek.

Riva projesi Galatasaray'ın umudu!

Aydınlık Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Pamukoğlu bugün köşesinde "Galatasaray'ın kurtuluşu Riva'da" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları..

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'a kadar tamamlanacak!

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. Projedeki çalışmalar İzmit'in kurtuluşu olan 28 Haziran'a kadar tamamlanacağını belirtti.

Kadir Kurtuluş: İştahlı müteahhitler arsa fiyatlarını yükseltti!

Avukat Kadir Kurtuluş, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında değerlendirme yaptı...

trabzonun kurtuluşu Haberi

trabzonun kurtuluşu


1 Mart Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul’da Çevreci Tesis Ödülü Töreni ve Trabzon Of İlçesi’nin kurtuluşu etkinliklerine...