28 / 03 / 2024

Tree By Hilton kocaeli

Tree By Hilton kocaeli

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sultanahmet Soğuk Çeşme Sokak ve Yeşil Ev’de Hilton imzası!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection otelini Sultanahmet’te hizmete açtı. Proje, Hagia Sofia Mansions - Curio Collection by Hilton adıyla Dorak Holding tarafından yapıldı...

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te Açıldı

Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton Sultanahmet’te misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. Hagia Sofia Mansions-Curio Collection by Hilton, Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini teşkil eden konaklarda misafirlerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Tree By Hilton kocaeli Haberi

Tree By Hilton kocaeli

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi içerisinde yer alan otel için protokol anlaşması imzalandı. Dünyanın en önde gelen oteller zinciri Hilton, Bureau projesi için en lüks otelini verdi. Bureau projesi içerisinde Tree By Hilton oteli gerçekleştirilecek. 35 milyon dolara mal olacak otel, Kocaeli’de yapılmış en lüks otel olacak. Proje için 35 milyon dolar bütçe ayrılırken 338 yataklı 5 yıldızlı Tree by HILTON Oteli’nde 320 adet rezidans ve ofis, 23 adet ulusal ve dünya zincir marka (restoran-kafe) işyerleri olacak.


BÜYÜK ATAKLAR

Protokol imza törenine KOTO Başkanı Murat Özdağ, Körfez Belediye eski Başkanı Yunus Pehlivan, CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan ve çok sayıda davetli katıldı. Törende ilk konuşmayı KOTO...