25 / 04 / 2024

TRT İstanbul Radyosu

TRT İstanbul Radyosu

TRT İstanbul Radyosu binasının Birleşmiş Milletler'e verilmek istenmesi tepkilere yol açtı

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT yüksek maaşlı iş imkanlarına sahip olmak isteyen herkese müjdeli haber veriyor! Gece yarısı yapılan açıklamaya göre, belirli kadrolara alım yapılacak. İlgilenenlerin dikkatine!

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

TRT duyurdu! 29 farklı kadro için alımlar başlıyor! İşte güncel TRT personel alımı ilanı detayları

Türkiye Radyo Ve Televizyon Kurumu (TRT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 29 farklı kadro için güncel iş ilanını duyurdu. İşte detaylar...

TRT açıkladı! KPSS şartı olmadan personel alıyor! İşte başvuru şartları ve tarihleri...

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) kendi bünyesinde çalışmak üzere KPSS şartı olmadan personele alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

TRT'de temmuz zammıyla ilgili vatandaşa müjde

Memur ve emekliler temmuz ayında yapılacak zammı beklerken, TRT Haber'e konuk olan Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin asgari ücret de dahil olmak üzere beklentinin üzerinde zam yapılabileceğini söyledi.

Elektrikte TRT payını kaldıran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarında TRT payını kaldıran maddeyi içeren kanun teklifi kabul edildi. 

TRT'den otel iddialarına yanıt: Harbiye ve Ulus'taki binalara dönülecek!

TRT, İstanbul Harbiye'de yer alan radyoevinin otel yapılacağı yönündeki açıklamasından sonra, İstanbul'daki binaları ile ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

TRT İstanbul Radyosu Haberi

TRT İstanbul Radyosu

TRT İstanbul Radyosu binasının Birleşmiş Milletler'e verilmek istenmesi tepkilere yol açtı. Bu duruma en çok KESK'e bağlı sendika üyeleri, sanatçılar ve TRT çalışanları, radyo dostları tepki gösterdi. 


TRT İstanbul Radyosu binası için 1945 yılında proje yarışması düzenlenmişti. Yarışmada Doğan Erginbaş, Ömer Güney ve İsmail Utkular'ın ortak projesi tercih edilmişti. Kasım 1945'te temeli atılan TRT İstanbul Radyosu binası bugün de İStanbul Radyoevi olarak...