24 / 04 / 2024

Trump Towers icradan satılık daire

Trump Towers icradan satılık daire

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Trump Towers yılbaşında açık mı?

Trump Towers, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trump Towers yılbaşında açık mı? Trump Towers yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Trump Towers 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Trump Towers'ın adı değişecek mi?

ABD'nin 45'inci başkanı olarak ipi göğüsleyen Donald Trump, Türkiye'de politikadan önce işadamı kimliğiyle tanındı. Trump'ın, ismi ekonomi dünyasından çok siyasilerin dilinden düşmedi.

Trump Towers Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Trump Towers, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trump Towers Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Trump Towers Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers icradan satılık daire Haberi

Trump Towers icradan satılık daire

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda bulunan daire 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Özellikleri : Satışa konu taşınmaz; İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesinde, tapunun; 2524 ada, 3 parsel numarasında kayıtlı ve Mecidiyeköy Yolu Caddesinden 12 dış kapı numarası alan 20.651,7lm2 miktarlı arsa dahilindeki kat mülkiyeti tesisli Trump Towers Rezidans'ta 130/100000 arsa paylı l.Blok 27.kat 377 bağımsız bölüm numaralı 2704 nolu konut’ un tamamı niteliğindedir.

37 katlı ofis kulesi ve 39 katlı rezidans kulesi olmak üzere iki kule ile zeminde yaygın kütle şeklinde 62.350m21İk alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers’ta, Rezidans Bloğu olan l.blok 2704 numaralı konut, ana binanın 27.normal katında yer almakta olup, daire girişte antre üzerinde...