18 / 04 / 2024

Trust Holiday Emlak adres

Trust Holiday Emlak adres

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Trust Realstate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Realstate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Amır Habıbebnesfahanı tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile F.Ahmed Ghaleb Al-Haıdarı, Hassan Fuad A. Al-Besbas ve Nurten Al Besbas ortaklığında kuruldu.

Emlak sektörü 2020’den umutlu!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, emlak ve gayrimenkul sektörü olarak 2020'den umutlu olduklarını söyledi...

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şanlı tarafından kuruldu.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 7 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Sur Emlak kursiyerleri sertifikalarını Topkapı Holiday İnn Otel'de alacak!

Sur Emlak Kursu, gayrimenkul danışmanlığı programına katılan kursiyerlerine sertifikalarını 09 Haziran 2012 Cumartesi günü Topkapı Holiday İnn Otel'de düzenlenecek törenle verecek

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Trust Holiday Emlak adres Haberi

Trust Holiday Emlak adres

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.
Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi:
EMLAK Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM a. Yurt içinde ve...