29 / 03 / 2024

TSMD Eğitim Seminerleri

TSMD Eğitim Seminerleri

TSMD 2016 yılı itibari ile başlatmış olduğu eğitim seminerlerinin beşincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin beşincisi olan “Mimari Maket Eğitimi” semineri, 20 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Seramiksan'ın usta eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Konya ve Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi. Seminerlere ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

TSMD Eğitim Seminerleri başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2016 yılı itibari ile çeşitli konularda eğitim seminerlerine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin ilki Zorlu Sigorta iş birliği ile “Mimarlıkta Mesleki Sorumluluk Sigortası” konusuyla 16 Ocak'ta yapıldı.

Düfa'dan 10 bin boya ustasına eğitim!

Boyanın ustası Düfa, düzenlediği eğitim seminerleri ile Türkiye çapında 10 bini aşkın ustayla bir araya geldi. Düfa, yeni tesisinde AB standartlarına uygun kalitesiyle üretilen boyalarını ve yeniliklerini ustalarla paylaştı.

Kalekim, 10 bin 500 ustaya eğitim verecek!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek.

Işıkören Danışmanlık'tan emlak eğitim seminerleri!

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile birliktewww.ilan.com.tr, ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı...

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.

Eğitim Üzerine Projeksiyonlar sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor!

TSMD - VitrA işbirliği ile hayata geçirmiş olduğumuz Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin 3.sü "Hayallerden Gerçekler - Eğitim Üzerine Projeksiyonlar" konulu sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor.

Rönesans Eğitim Vakfı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezlerinde Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Kitap Bağış Kampanyaları” ve “Anne – Baba Destek Programı Seminerleri” büyük ilgi gördü.

TSMD Eğitim Seminerleri Haberi

TSMD Eğitim Seminerleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2016 yılı itibari ile başlatmış olduğu eğitim seminerlerinin beşincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin beşincisi olan “Mimari Maket Eğitimi” semineri, 20 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


Katılım ücreti 500 TL (TSMD üyelerine ve öğrencilere 400 TL) olup, eğitim malzemeleri ücrete dahildir. 


Seminere katılım herkese açık olmakla beraber, salon kapasitesi sınırlı olduğundan en geç 13 Haziran 2016 tarihine kadar [email protected] adresine kayıt yaptırmanız beklenmektedir.


Eğitim minimum 15 kişinin katılımı ile açılacaktır ve TSMD tarafından katılımcılara katılım belgesi verilecektir.


TSMD Eğitim Seminerleri – 5: Mimari Maket Eğitimi

20 – 24 Haziran 2016 (20 saat)

Saat: 14:00 – 18:00

Yer: TSMD Mimarlık Merkezi, Ankara


Ders Bilgileri

Ders verilme şekli: Yüz yüze - Uygulamalı

Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri: Teknik resimden ve projeden makete geçiş. Uygulamalı...