25 / 04 / 2024

tübitaktan termal suya takip

tübitaktan termal suya takip

Yalova'da depremlerle termal su kaynaklarının ilişkisi TÜBİTAK tarafından kurulan istasyonla takip ediliyor. Termal Belediye Başkanı İsmail Atik İlçedeki suların sıcaklık ve debisinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildirdi.

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları son açıklanan veriler sonrasında 13 ayın zirvesinden düşmeye başladı. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın! 

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

TÜFE oranlarında tek hane umudu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Alaattin Aktaş, bugünkü yazısında TÜFE oranları ile ilgili konuştu. Aktaş, Ağustos enflasyonunun yıl sonu için tek hane umudunu tümüyle suya düşürdüğünü ifade etti.

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Beydağı ve Muhammet Semih Kaya imzasıyla kuruldu.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

tübitaktan termal suya takip Haberi

tübitaktan termal suya takip


Yalova'da depremlerle termal su kaynaklarının ilişkisi TÜBİTAK tarafından kurulan istasyonla takip ediliyor. İlçedeki suların sıcaklık ve debisinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildiren Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, depremin ilçenin turizm potansiyeline olumsuz yansıdığını söyledi. Termal'de 2 günde meydana gelen 50 depremin ardından kaplıca sularının ısısında 4 derecelik bir yükselme olduğu söylentileri halkı tedirgin etti. 


DEPREMLER KORKUTTU 

Konu hakkında açıklama yapan Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, ilçedeki sularda herhangi bir değişiklik yaşanmadığını dile getirerek, "Yalova'da Termal merkezli çok sayıda küçük ölçekli deprem yaşandı. Kaplıca suyunun bu depremlerle olan bağlantısını kurmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemlerdeki depremlerde böyle bir tecrübemiz yoktu, ama kaplıca suyunun depremlere bir veri oluşturabileceğini düşünüyoruz." İfadelerini kullandı. 


A...