24 / 04 / 2024

Tülay Dur

Tülay Dur

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı şirketinde Eroğlu Holding’in medya ilişkileri direktörlüğünü Tülay Dur üstlenecek

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Şimşek tarafından kuruldu.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülay Koç tarafından kuruldu.

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Miraç Balık ve Tülay Balık tarafından kuruldu.

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Günday tarafından kuruldu. 

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez İlçesi'nde kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 3 Eylül'de gerçekleşecek..

Kuzguncuk'ta kentsel dönüşüm tedirginliği!

İstanbul’un kimliğini koruyan son bölgelerinden Kuzguncuk kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kuzguncuklular Derneği Başkanı mimar Tülay Atabey ve Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

Tülay Dur Haberi

Tülay Dur

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı; Colin’s, Loft, Eroğlu Gayrimenkul, Eroğlu Giyim, Ers Örme ve DNM markalarını bünyesinde bulunduran Eroğlu Holding’e iletişim danışmanlığı hizmetini vermeye başladı. Lobby, Eroğlu Holding ve markalarına medya ilişkileri, pazarlama iletişimi,  etkinlik yönetimi, sosyal sorumluluk iletişimi, kurumsal iletişim danışmanlığı gibi birçok alanda hizmet verecek.


Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı şirketinde Eroğlu Holding’in medya ilişkileri direktörlüğünü Tülay Dur üstlenecek.


İletişim danışmanlığı sektöründe 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı; Limak Holding Şirketler Grubu, Anadolu Sigorta, Anadolu Hayat Emeklilik, Arçelik, Audi, Avon, Aygaz, Bellona, Boydak Holding, CMS, Doğuş Holding, Doğuş Gayrimenkul, Doğuş Otomotiv, Eczacıbaşı Girişim, Efes Pilsen, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Shopping Fest, İstikbal, Koç Holding, Koçtaş, Koç Üniversitesi, Mercer, Migros Türk T.A.Ş, Mondi, Nike...