19 / 04 / 2024

tunceli valisi kim

tunceli valisi kim

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Kentin doğalgaza kavuşturulması için yapılacak çalışmalar için yüklenici firma Akmercan Şirketler Grubu Müdürü Keskin ile Tunceli Valisi ve Tunceli Belediye Başkan Vekili Sonel arasında protokol imzalandı.

TOKİ Tunceli'de 204 konut inşa edecek!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, TOKİ tarafından kentte dar gelirli 204 aileye konut yapılacağını belirterek, konutlar için başvuruların başladığını söyledi.

Tunceli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, kentinde turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarıyla gelecek yıllarda sporla adından söz ettireceğini belirterek, "Tunceli kökenli uluslararası çapta adını duyuracak sporcularımız olacak" dedi.

Osman Kaymak, Dersim Kent Müzesi’nin inşaatını inceledi!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

Tunceli'de otel konforunda öğretmen evi yaptırılacak!

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, restorant, süit odalar bulunan 17 bin 800 metrekare büyüklüğünde 40 yatak kapasiteli çok amaçlı bir öğretmen evi yapılacağı bildirildi...

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

tunceli valisi kim Haberi

tunceli valisi kim

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Hakan Yusuf Güner 1967 yılında Ankara’ da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1983 yılında Nevşehir Lisesi’ ni bitirerek, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ ne girmiş; buradan 1987 yılında mezun olmuştur.


1988 yılında İçişleri Bakanlığı’ nda 76. dönem Zonguldak Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.


1989 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıllığına staj için İngiltere’ ye gönderilmiştir.


1991 yılında Kaymakamlık stajını başarılı olarak bitirip asaleten Kaymakamlığa atanmıştır.


1991-1993 yıllarında Trabzon-Hayrat Kaymakamlığı,


1993-1995 yıllarında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı,


1995-1998 yıllarında Çankırı-Kurşunlu Kaymakamlığı,


1998-2000 yıllarında Şırnak Vali Yardımcılığı,


2000-2001 yıllarında Diyarbakır-Ergani Kaymakamlığı,


2001-2005 yıllarında Yalova-Termal Kaymakamlığı,


2005-2007 yıllarında Bursa Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş,


2007-2009 tarihleri arasında ise Nizip Kaymakamı olarak görev yapmıştır.


Meslek hayatında iki defa üstün sicilden dolayı kademe ilerlemesi ve muhtelif sayıda Takdirname almıştır.


Bursa-Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi...