25 / 04 / 2024

Tunçmatik bursa

Tunçmatik bursa

Tunçmatik’in 3. Bölge Müdürlüğü Bursa’ya açıldı. 45 yıldır bünyesine kattığı yeni enerji çözümleriyle büyümesini sürdüren ve pazara yön veren Tunçmatik’in 3. bölge müdürlüğü Bursa’da hizmete girdi.

Powergie Konya Kızören'de güneş enerjisi santrali kurdu!

Tunçmatik’in yan kuruluşu Powergie tarafından, Konya Kızören'de bulunan 144 dönümlük alana 8 MW gücünde Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali kuruldu.

Tunçmatik, enerji koruma prizi PowerSurge modellerini tanıttı!

Enerji Sektörünün Öncü Markalarından Tunçmatik, Elektronik Cihazları Koruyarak Ömrünü Uzatan Enerji Koruma Prizleri "PowerSurge" Serisini Tanıttı.

Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi santrali Konya'da kuruluyor!

Tamamlandığında Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olacak proje, Konya Kızören'de 144 dönümlük alana kuruluyor. Tunçmatik-Powergie tarafından yapılan santralde, yılda 12.800,000 Kwh enerji üretimi sağlanacak..

En büyük güneş enerjisi santrali Tunçmatik-Powergie ile hayat bulacak!

Tunçmatik-Powergie Türkiye'nin En Büyük Güneş Enerjisi Santralini, Konya Kızören'de 144 Dönümlük Alana Kuruyor. Her Biri 1MW'lik Toplam 8 MW'lik Proje İle Yılda 12.800,000 Kwh Enerji Üretimi Sağlanacak.

Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri'ne 521 milyon dolar!

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, Bursa Orhaneli ve Kütahya Tunçbilek Termik Santralleri'nin özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 521 milyon dolar ile Çelikler İnşaat'ın verdiğini açıkladı.

Orhaneli ve Tunçbilek Santrallari pazarlık görüşmesi bugün!

ÖİB tarafından yapılan açıklamaya göre Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri bugün saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

ÖİB, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrallerini 2016'nın sonuna kadar özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tunçbilek Termik Santrali, Orhaneli Termik Santrali ve Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan maden sahası için özelleştirme kararı aldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Araç ve tekne içinde kullanılabilen dünyanın en küçük notebook adaptörü üretildi!

Tunçmatik, kibrit kutusu kadar küçük yeni notebook adaptörü Powernote Mobile Micro ile kullanıcılara taşıma rahatlığı sağlarken, araç ve de tekne içinde de kullanım olanağı sunuyor.

Tunçmatik dünyanın en küçük notebook adaptörlerini satışa sunuyor!

Tunçmatik, standart adaptörlerin yarısı inceliğinde geliştirdiği, çanta ve cepte rahatça taşınabilen yeni notebook adaptörü Powernote Slim ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor.Tunçmatik dünyanın en küçük notebook adaptörlerini satıyor.

Tunçmatik “Güneşten Elektrik Üretim” Semineri İçin Afyonkarahisar’daydı!

Afyonkarahisar' da Ticaret ve Sanayi Odası’ nın düzenlediği “ yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerjisinden elektrik üretimi ” konulu seminer 7 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirildi...

Tunçmatik’in 3. Bölge Müdürlüğü Bursa’ya açıldı!

Tunçmatik’in 3. Bölge Müdürlüğü Bursa’ya açıldı. 45 yıldır bünyesine kattığı yeni enerji çözümleriyle büyümesini sürdüren ve pazara yön veren Tunçmatik’in 3. bölge müdürlüğü Bursa’da hizmete girdi.

Can Güven Tunçmatik'e yeni CEO Olarak atandı!

Bugüne kadar Türkiye’nin enerji sorunlarına çözüm getirerek pazara yön veren ve Türkiye’nin 45 yıldır enerji çözümleri markası olarak hizmet veren Tunçmatik’e CEO olarak Ocak 2014 tarihi itibariyle Can Güven getirildi...

Bursa’da 6 fuar birden açıldı!

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı açıldı...

Tunçmatik bursa Haberi

Tunçmatik bursa

Endüstri potansiyeli yüksek bir bölge olan Bursa’da açılan Tunçmatik bölge müdürlüğü kapsamında Tunçmatik servis merkezi de bulunacak. Bursa’dan çevre illere de satış ve servis alanında destek verilecek.


Yeni bölge müdürlüğünün Bursa’ya açılmasındaki temel amacın bölgedeki endüstri yoğunluğu olduğunu söyleyen Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer, konuyla ilgili açıklamasında ” Bursa Türkiye’nin özellikle tekstil, otomotiv, gıda ve makine imalat sektörlerinde en önemli endüstriyel şehirlerinden biri.  Biz de Tunçmatik olarak yerinde etkin, hızlı ve kaliteli hizmet sunmak ve pazarda etkin bir şekilde yer alabilmek adına 3. Bölge müdürlüğümüzü Bursa’da açtık. Burada diğer bölge müdürlüklerinden farklı olarak bir servis merkezi de kurduk. Tunçmatik olarak Bursa ve çevresine satış desteğiyle birlikte servis hizmeti de sağlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”...