20 / 04 / 2024

Turan Cankurtaran kimdir

Turan Cankurtaran kimdir

Çimtaş Ningbo Genel Müdürü Münir Cankurtaran'ın babası Turan Cankurtaran vefat etti. Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Çimtaş'ın acı günü! Turan Cankurtaran vefat etti!

Çimtaş Ningbo Genel Müdürü Münir Cankurtaran'ın babası Turan Cankurtaran vefat etti. Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Öznur Turan kimdir?

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Mustafa Turan kimdir?

Mustafa Turan, MHP'den 2014 Yerel Seçimleri için İstanbul'dan Bakırköy Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Mustafa Turan kimdir? Mustafa Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Orhan Turan kim?

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Turan kimdir? Orhan Turan ODE Yalıtımı ne zaman kurdu? İşte Orhan Turan'a dair merak ettikleriniz ve ODE Yalıtım...

Samim Hatipoğlu kimdir?

Kronos Gayrimenkul’un sahibi Samim Hatipoğlu kimdir? Samim Hatipoğlu sektöre ne zaman ve nasıl girdi? Samim Hatipoğlu Kronos Gayrimenkul’u ne zaman kurdu? İşte Samim Hatipoğlu'na dair merak ettikleriniz...

Erol Özmandıracı kimdir?

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı kimdir? Erol Özmandıracı Bay İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Erol Özmandıracı biyografisi ve Bay İnşaat projeleri..

Turan Cankurtaran kimdir Haberi

Turan Cankurtaran kimdir

Çimtaş Ningbo Genel Müdürü Münir Cankurtaran'ın babası Turan Cankurtaran vefat etti. Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı.



Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...