25 / 04 / 2024

turan insaat ankara

turan insaat ankara

Turan İnşaat Şirketi iflasın ertelenmesini talep etti

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyolları yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Ankara-Niğde ve İzmir-Çandarlı otoyollarının yakında hizmete açılacağını söyledi. 

Ankara Hamamarkası konut projesi tanıtıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara Hamamarkası konut projesi hakkında bilgiler aldı.

TOKİ, Ankara'da kentsel dönüşümle 20 bin konut inşa ediliyor!

Ankara'da 775 adet konut, kura ile sahiplerine teslim edildi. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Ankara'da kentsel dönüşümle 20 bin konut inşa ettiklerini açıkladı.

Ankara'daki eski sanayi bölgelerinde yıkım!

Ankara'nın ortasındaki eski sanayi bölgelerinde çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için kaçak iş yerleri boşaltılarak tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak.

TOKİ ile ATO'dan Ankara'ya Tekstilciler Sitesi geliyor!

ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Ankara Ti̇caret Odası, Ankara'da Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇ kurulması i̇çi̇n harekete geçti̇.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

GGC TOKİ Konutları 2017'de teslim edilecek!

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, projeyle ilgili son gelişmeleri yakından takip etmek ve bilgi almak üzere TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile, Ankara’daki TOKİ Merkez binasında bir araya geldi.

Ergün Turan Ankara şantiyelerinde incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Ankara şantiyelerinde incelemelerde bulundu.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

turan insaat ankara Haberi

turan insaat ankara

Ankara 6. Asliye Ticaret Mahkemesi, Turan İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi LTD ŞTİ tarafından iflasın ertelenmesini istediğini duyurdu. Ankara 6. Asliye Ticaret Mahkesimesi'nde görülen dava nedeniyle Turan İnşaat'ın iflasının ertelenmesi talebinin yerin olmadığı ve ertelemenin şartlarının gereçkelmeşmediğini iddia edenlerin delilleri ile birlikte mahlemeye müraccaat edebilecekleri ilan edildi. Dava duruşması 13 Ekim 2010 saat 13.30'a ertelendi.
ESAS NO:2010/517

Zeynep Karabağ/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır....