25 / 04 / 2024

Turaz Mobilya İnşaat adres

Turaz Mobilya İnşaat adres

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdet Görünüş tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de İsmet Kaba tarafından kuruldu.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Candoor Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi  Kartal’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Kibar Toprakkale Özker tarafından kuruldu.

Turaz Mobilya İnşaat adres Haberi

Turaz Mobilya İnşaat adres

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu. 


Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Amaç Ve Konu: Madde 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- İnşaat ,Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı,alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3-. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap...