25 / 04 / 2024

Tureks Uluslararası Fuarcılık

Tureks Uluslararası Fuarcılık

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

IMF, bankacılık sektörünü yakından takip etmeye devam ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, bankacılık sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından hızla alınan önlemlerin piyasa stresini bir miktar azalttığını, ancak belirsizliğin hala yüksek seviyelerde devam ettiğini belirtti. 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Tureks Uluslararası Fuarcılık Haberi

Tureks Uluslararası Fuarcılık

Eğlence, rekreasyon ve spor alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi. 


2 Aralık Cuma günü İstanbul Akvaryum Kompleksi’nin gala gecesi ödül töreni sponsorluğunda Crowne Plaza Florya’da düzenlenen yarışmanın başvuru sürecinde 4 kategoride 137 aday başvurdu. Gala gecesine katılan önemli isimler arasında Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İnebolu Belediyesi Başkanı Engin Uzuner, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yer aldı. Başarılı projeler ödüllerine kavuşurken keman resitali ve Anadolu Ateşi Dans Grubu’nun büyüleyici performansı gala gecesine katılan misafirlere keyifli anlar yaşattı.


Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla;...