20 / 04 / 2024

türgev arazi tahsisi

türgev arazi tahsisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

BMW’nin yeni cazibesi X3! BMW X3 12 Ekim fiyat listesi

BMW X3, her türlü arazi koşuluna meydan okumaya hazır. Sınıfında ilk kez kullanılan yarı otonom sürüş deneyimi, harekete duyarlı komut ve yenilenen xDrive gibi sistemleriyle Yeni BMW X3 heyecan verici bir performansla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

Türkiye Otobüsçüler Konseyi'nden arazi tahsisi açıklaması!

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, sektörün İstanbul Anadolu Yakası'ndaki otogar ihtiyacını karşılayacak çözüme yaklaşıldığını dile getirdi. 

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Maxicells İlaç'a İstanbul Silivri'de arazi tahsisi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Maxicells İlaç şirketi için Silivri'de yer tahsisi gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Ekrem İmamoğlu'nun TÜRGEV iddiası müşavirinden döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından maliyeti 165 milyon lira olduğu iddia edilen 5 binanın Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na verildiğine yönelik iddiaları İBB Hukuk Müşavirliği tarafından yalanlandı...

türgev arazi tahsisi Haberi

türgev arazi tahsisi

Saraçhane’de bulunan İBB merkez binasında dün yapılan meclis toplantısı tartışmalı geçti. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki onlarca taşınmazın AKP’li ilçe belediyelerine tahsis talebi de tartışmalara neden oldu.

Tahsisler arasında Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla iptal edilen bir tahsisinin de yer alması da dikkat çekti. CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı “İBB’nin inşaatını yaptığı ve seçim sonrasında bu yeri vermekten vazgeçen İmamoğlu’nu devre dışı bırakarak Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis ediyorlar. Sonrasını takip ederiz, bakalım ne açılacak. Ama şunu söyleyelim; verdirmeyiz” dedi.