24 / 04 / 2024

türk alman üniversitesi yeni binası 

türk alman üniversitesi yeni binası 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

En fazla 3.500 Türk Lirası verip yeni telefona sahip olabilirsiniz! İşte fiyat listesi...

Akıllı telefon almanın zorlaştığı bu son dönemlerde 3.500 Türk Lirası ve altı fiyatlarda olan uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri hangileri, özellikleri neler ve fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılar...

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Türk müteahhitler zor inşaat işleri için bilgiye dayalı çözümler sunabilir!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

Yenilenebilir enerjide Türk-Alman iş birliği devam edecek!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Thilo Pahl, Türkiye ve Almanya arasındaki ticaret hacminin 36 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

türk alman üniversitesi yeni binası  Haberi

türk alman üniversitesi yeni binası 


Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış töreninde değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katılan Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, "Türk-Alman Üniversitesinin başarısı, bu anlamda yeni ortak üniversitelerin kuruluş süreçlerinde örneklik teşkil edecektir." dedi.

Açılış törenine katılan Almanya Başbakanı Merkel'in konuşmasında; "2013'ten bu yana faaliyette bulunan Türk-Alman Üniversitesinde, bu kampüsün açılışıyla gelecekte 5 bin öğrencinin eğitim görmesi planlanıyor. Türk-Alman Üniversitesi, Türkiye ile Almanya arasındaki iş birliğinin olağanüstü bir örneğidir. Bu kampüs, öğrencilerin dünyaya açık olmasını simgeliyor, Türk-Alman ortaklığını simgeliyor." ifadeleri yer aldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve...