26 / 04 / 2024

Türk hastanelerinin maliyeti

Türk hastanelerinin maliyeti

Yurtdışında bulunan Türk hastanelerinin maliyeti ve pandemi sürecinde bu hastanelere gönderilen tıbbi malzemeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

Türk hastanelerinin maliyeti mecliste!

Yurtdışında bulunan Türk hastanelerinin maliyeti ve pandemi sürecinde bu hastanelere gönderilen tıbbi malzemeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk, yaptığı anlaşma kapsamında Emlak Konut GYO’nun satışa çıkardığı konutlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak ve 24 aylık ödemesiz dönemin müşterilere herhangi bir maliyeti olmayacak.

Türk Kızılayı 300 tane sahra hastanesi imar ediyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kınık, sahra hastanelerinin kurulmasına ilişkin, "İlk 150 hastaneyi karantina için Sağlık Bakanlığımıza teslim etmiştik. 300 tane daha imar ediyoruz. Her gün 5 sahra hastanesi üretiyoruz" dedi...

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219 lira!

Türk-İş Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın ocak ayı sonuçları açıklandı.Ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219, yoksulluk sınırı 7 bin 229 lira oldu. Evli olmayan, çocuksuz bir çalışanın yaşama maliyeti aylık 2 bin 698 lira olarak hesaplandı.

Türk Telekom Arena'ya 13 milyon Dolar'lık çatı!

Spor Genel Müdürlüğü ile G.Saray arasında dava konusu olan açılır kapanır çatı davasında, 5 kişilik bilirkişi raporu hazırlandı. Türk Telekom Arena için istenilen açılır-kapanır çatı sisteminin yapılması halinde maliyeti 13 milyon dolar civarında olacak.

Türk çimento sektörüne Ortadoğu pazarından yeni rakip geldi!

Türk çimento sektörü Ortadoğu’da İran’ın ardından Suudi Arabistan ile de rekabete girmek zorunda kalacak. İhracat yasağını kaldıran Suudi Arabistan düşük maliyeti ile Türkiyeli üreticileri zor durumda bırakabilir.

Türk Akımı projesinin maliyeti 11.4 milyar euro!

Gazprom, Türk Akımı'nın maliyetini açıkladı. Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin dört hattan oluşacağı ve toplam maliyetinin 11.4 milyar euro olacağı kaydedildi.

Murat Akdoğan: Her Türk emlakçı doğar!

Ethica hastanelerinin sahibi Murat Akdoğan, “Her Türk emlakçı doğar” diyerek, müteahhitliğe başladı. Evleri 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla sattıklarını belirten Akdoğan, “Ben aslında kendime komşu arıyorum” dedi

75. Yıl Türk Dünyası Parkı projesinde imzalar atıldı!

Çiğli’nin en büyük ve prestijli park ve rekreasyon alanlarından biri olacak 75. Yıl Türk Dünyası Parkı’nın yapım çalışmaları 15 gün içinde başlayacak. Yaklaşık 5 milyon liralık maliyeti olan parkın bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Türk-Japon ortaklığıyla 10 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilecek!

Japonya'nın dev şirketleri, Türkmenistan'da doğalgaz ve kimya sanayi tesislerini inşa edecek. Bazı projelerini Türk şirketleri ile hayata geçirecek olan Japon şirketlerin inşa edeceği tesislerin maliyeti 10 milyar doları bulması bekleniyor...

Türk hastanelerinin maliyeti Haberi

Türk hastanelerinin maliyeti

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yurtdışında bulunan Türk hastanelerinin maliyetine ve pandemi sürecinde bu hastanelere gönderilen tıbbi malzemelere ilişkin soru önergesi verdi. Öztürk, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Öztürk, ''Aşağıdaki sorularımın Anayasanın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddeleri gereğince Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün soruları:
1- Türkiye'nin hangi ülkede, kaç hastanesi bulunmaktadır?

2- Bu hastanelerin yapımı için ne kadar harcama yapılmıştır?

3- Hastanelerin yapımını Türk müteahhitler mi üstlenmiştir? Hangi ülkede, hangi firma hastane yapım işini üstlenmiştir? Bu firmalara ne kadar ödeme yapılmıştır? Bahsi geçen hastanelerde de yüklenici firmaya garanti ödemesi yapılmakta midir?

4- Yurtdışında yapımı devam eden hastane bulunmakta midir? Yeni hastane yapılması planınız bulunmakta midir?

5-...