19 / 04 / 2024

turkcell sivas çağrı merkezi

turkcell sivas çağrı merkezi

Turkcell Global Bilgi, Sivas’ta resmi açılışını yaptığı yeni çağrı merkezi ile son bir yıl içerisinde Anadolu’da 6 çağrı merkezi açarak, yurtiçindeki toplam lokasyon sayısını 16’ya çıkardı....

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

TOKİ'den Sivas'a bin konut geliyor!

2017 yılında toplam 65 bin sosyal konutu dar gelirli ailelerle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu konutların bin adedinin ise Sivas´a kazandırılmasının planlandığını söyledi

Sivas'a kültür merkezi müjdesi!

Sivas’a yeni bir kültür merkezi kazandırılması için başlatılan çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı. Merkezin projesi Kültür Bakanlığı tarafından onaylandı. Salih Ayhan, Sivas’a yakışır bir kültür merkezinin kısa zamanda hayata geçeceğini söyledi.

Votorantim Cimentos'tan Sivas'a fabrika yatırımı!

Votorantim Cimentos’un Amerika’dan sonra en büyük yatırımını 140 milyon euro ile Sivas’a yaptı. Votorantim Cimentos’un CEO’su Walter Dissinger, “Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz” dedi.

Prime Development'tan Sivas'a AVM!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi projesinin temelini Sivas'ta attı.

Sivas'a AVM geliyor!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Sivas'a dev projeler geliyor!

Sivas'a bir türlü netice alamadığı sebze hali projesi olduğunu açıklayan Başkan Aydın; "Bu alanı sadece bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak düşünmüyoruz. Aynı zamanda bir çekim merkezi, bir cazibe merkezi, bir tarih ve kültür alanı olarak düşünüyoruz.

Alman Prime’den Sivas’a AVM!

İki Alman sanayici ailenin 15 ülkede gayrimenkul yatırımı yapmak için kurduğu Prime Development, Sivas’a AVM yatırımına başlıyor. Prime Mall Sivas, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek.

Nazif Ekinci: 27 lojistik depodan 1’i Sivas’a kazandırıldı!

Özellikle Van Depremi sonrasında Başbakan’ın talimatı ile bölge afet lojistik deposu kurulması fikri ortaya atıldı. Ülkemizde 15 bölgede kurulması hedeflenen 27 lojistik deposundan birisi de Sivas’a kazandırıldı

turkcell sivas çağrı merkezi Haberi

turkcell sivas çağrı merkezi

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, öncülük ettiği Anadolu yatırımlarına Alonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. işbirliği ile bir yenisini daha ekledi. Son bir yıl içerisinde Van, Gaziantep, Şanlıurfa, Karabük ve Trabzon’da gerçekleştirdiği yatırımlarına Sivas’taki çağrı merkezini de ekleyerek ülke istihdamına katkı sağlamaya devam eden Turkcell Global Bilgi bu yeni yatırımı ile Sivas’ta toplam 300 kişiye yeni iş imkanı sundu. Merkez, Turkcell bireysel müşterilerine hizmet veriyor.


Yeni çağrı merkezinin resmi açılışı, 11 Mayıs Cumartesi günü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv,Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ve Alonet Bilgi...