25 / 04 / 2024

Türker Eroğlu Biyografisi

Türker Eroğlu Biyografisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü’ydü. Peki Türker Eroğlu kimdir? İşte cevabı…

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Türker İnanoğlu'nun fakülte isyanı!

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, memleketi Safranbolu’ya iletişim fakültesi yaptırmak istedi. Fakat fakültenin yapılacağı arazi 6 aydır teslim edilmedi. İnanoğlu, "Bürokrasi yüzünden bu fakülteyi farklı bir şehirde yapmayı düşünüyorum" dedi...

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Türker Eroğlu Biyografisi Haberi

Türker Eroğlu Biyografisi

Türker Eroğlu kimdir?


Türker Eroğlu, 23 Haziran 1976 yılında Afyon Şuhut'da doğdu . 1993 yılında Afyon Lisesi'nde,1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1994 yılında başladığı iş hayatında sırasıyla perakende sektöründe satınalma ve pazarlama departmanlarında görev aldı. Özel sektörde çevre mühendisi olarak görev yaptı. 2000-2001 yıllarında 28. Mekanize Piyade Tümeni İstihkam Şube Müdürlüğü’nde yedek subay olarak birçok altyapı ve üstyapı tesisinin yapım, bakım ve onarımında görev aldı. Daha sonra perakende sektöründe yöneticilik yaptı. 


Bimtaş A.Ş.'de kontrol mühendisi olarak görev aldı. 60 daireli Konut Yapı Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Koordinatör olarak 5 . Dünya Su Forumu'nda görev aldı. İski Genel Müdürlüğü’nde İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atik su arıtma Tesisi ve Su Kanalizasyon Altyapı Tesisleri İnşaatında Mühendis olarak görev yaptı.

İstanbul...