24 / 04 / 2024

türkiye bebek dostu hastaneler

türkiye bebek dostu hastaneler

Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşılarak, 81 ile "bebek dostu", başarılı çalışmaları olan 58 ile de "altın bebek dostu" unvanı verildi.

Türkiye'de En Ucuz Elektrikli Araçlar Belli Oldu!

Son güncellemeye göre, Türkiye'de en uygun fiyatlı elektrikli araçlar belli oldu! Dünya genelinde ve ülkemizde çevre dostu sürüşe geçiş yapma isteğiyle birlikte elektrikli araçlara olan talep hızla artıyor.

Bütçe dostu Honor Pad X8 Türkiye'de satışa çıktı! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

İnce tasarımı ve düşük fiyatı ile dikkat çeken Honor Pad X8, Türkiye'de satışa çıktı. Honor Pad X8 özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.   

Elektrikli araç satışı yüzde 157 arttı! Dünya devleri Türkiye'yi seçti...

Pandemiden sonra temiz havaya ne kadar ihtiyacımız olduğu bir kerede daha kanıtlandı. Çevre dostu olan elektrikli araçlar çevre kirliliğine de egzoz olmadığından gürültü kirliliğine de neden olmuyor. Türkiye'de de satışları yükselen araçların, meşhur markaları Türkiye odaklı bakışa sevk ettirdi. 

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Aşırı tüketimden uzak modelleri, çevre dostu ve fiyat politikası felsefesiyle tüketiciler için akıllı bir seçenek olan Dacia, bu yaklaşımını Otomobilsiz Kent Günü'ne de taşıyarak ezber bozuyor. Dacia, düzenlediği etkinlikte yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'de satılacağı tarihi açıkladı.

Türkiye’deki binalar çevre dostu şekilde inşa edilmeli!

Levent Gökçe, binalarda enerji verimliliğinin, çevresel sorunlarla mücadelede etkin uygulama olduğunu söyledi ve AB’de 2019'dan beri yeni kamu binalarının hepsinin neredeyse sıfır enerjili şekilde yapıldığını belirterek "Türkiye’de öncelikli hedefimiz bu konu olmalı" dedi...

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Türkiye'de bebek dostu hastaneler artıyor!

Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşılarak, 81 ile "bebek dostu", başarılı çalışmaları olan 58 ile de "altın bebek dostu" unvanı verildi.

Türkiye, yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye, Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından yapılan ve 150 ülkeyi kapsayan yeşil bina araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'a girdi.

Türkiye çevre dostu yeşil bina sertifikalarında 10. sıraya girdi!

Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC’nin 150 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında Türkiye ilk 10’a girmeyi başardı.

Türkiye Yeşil Bina Sertifikası sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırmaya göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10’a girmeyi başardı.

Türkiye’nin en değerli semti Bebek!

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. Türkiye’nin en değerli semti 20 bin 858 TL’lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu .

türkiye bebek dostu hastaneler Haberi

türkiye bebek dostu hastaneler

Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşılarak, 81 ile "bebek dostu", başarılı çalışmaları olan 58 ile de "altın bebek dostu" unvanı verildi.


Bebeğin, fiziksel ve zihinsel gelişiminde etkili olduğu bilinen anne sütünün teşvik edilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla yürütülen programlar kapsamında, 2015 yılı verilerine göre Türkiye genelinde bin 129 "bebek dostu" hastane sayısına ulaşıldı.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, anne sütünün teşvik edilmesini ve sürekliliğinin sağlanmasını, sağlık stratejileri arasında ilk sıraya alan Sağlık Bakanlığı, bununla ilgili önemli projelere imza attı. 


Türkiye'de Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı" dahilinde, ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi ve 6. aydan sonra uygun besinlerle beraber emzirmenin en az 2 yaşına kadar sürdürülmesi amaçlandı. " Bebek dostu...