26 / 04 / 2024

türkiye dağ evleri

türkiye dağ evleri

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Çağdaş Kaya: Çarpık yapılaşma Türkiye’nin sorunu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Çağdaş Kaya, kaçak yapılaşmanın sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin sorunu olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz kaçak yapıya müsaade etmemeli” dedi.

Doka, İran'da büyümek için Türkiye'ye yatırım yapacak!

Avusturyalı Doka, İran’da büyümek için Türkiye’de yatırıma hazırlanıyor. Ambargo sonrasındaki potansiyeli karşılamak için doğru adresin Türkiye olduğunu söyleyen Özatay, “Birçok küresel şirket benzer strateji içinde” dedi

Türkiye'nin en büyük kongre merkezi Antalya'da inşa edildi!

Antalya'da 22 Nisan'da açılışı yapılacak Expo 2016 sergi alanında inşa edilen ve 6 bin 500 kişilik 12 salondan oluşan kongre merkezi, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın en büyük üç merkezinden biri oldu.

ERA IBC Türkiye 12-14 Nisan'da gerçekleştirilecek!

ERA Türkiye; Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak.

Türkiye, Flexobit’in Asya ve Afrika’da küresel üssü oluyor!

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

API Investment yatırım fırsatlarını Türkiye'deki yatırımcılara da sunuyor!

Global yatırım alanlarında 11 yıldır hizmet veren API Investment, çeşitli yatırım fırsatlarını Londra’dan sonra Türkiye’deki yatırımcılara da sunuyor.

Uluslararası yatırımcı 2016'da Türkiye'yi tekrar radara alacak!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. 2015 yılının gayrimenkul sektörü açısından değerlendirildiği toplantıda, 2016 yılı için öngörüler de gündemdeydi.

MIPIM 2016’da Türkiye 15 şehirle temsil edilecek!

93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor.

türkiye dağ evleri Haberi

türkiye dağ evleri

Kentten uzak sakin yaşamayı sevenlerin vazgeçemediği yerleşim birimlerinden olan dağ evleri eşsiz manzaraları ve doğasıyla görenleri büyülüyor. 

Hürriyet'te yer Melih Uslu'nun jüri üyelerine danışarak, Türkiye'nin 4 bir yanında bulunan harika dağ evlerini sizler için derledik. İşte birbirinden güzel dağ evleri... 

10-Dikey Dünya Doğa Evi, Bursa
İznik’e 10 kilometre uzaklıktaki evler, Avdan Dağı’nın el değmemiş yamacında kurulu. Melih Uslu’ya göre “İznik Gölü’ne tepeden bakan, her biri konsept haline getirilmiş Gürcü Evi.. Zeytin, Nar, Kerpiç ve İncir Kulübe gibi isimler taşıyan evlerde dağ atmosferine uygun tüm ayrıntılar düşünülmüş.

9-Küre Dağ Evi, Bartın
Bartın Küre Dağları Milli Parkı’ndaki Küre Dağ Evi, açık ve kapalı restoranı, çocuklar için oyun parkı, ücretsiz bisiklet kiralama servisi gibi imkânlara sahip.  

8-Kayserkaya Dağ Evleri,...