18 / 04 / 2024

türkiye fuar alanları

türkiye fuar alanları

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Türkiye'deki mera alanlarının yüz ölçümü meclis gündeminde!

Türkiye'de bulunan mera alanlarının yüz ölçümü ve mera alanı olmaktan çıkarılmış araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

türkiye fuar alanları Haberi

türkiye fuar alanları

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen  Engin, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil. Rakiplerimiz karşısında geriden başlıyoruz. Ticaretin gelişmesi, ihracatın artması için bunlar önemli.” dedi.


Fuarların; Türkiye ihracatına ciddi katkı sağladığını söyleyen ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Almanya, İtalya, İspanya gibi ülkelerde fuarlar ihtisaslaşırken Türkiye’de yeterli bir fuar alanının olmadığını vurguladı. Ülkemizdeki fuar alanlarındaki sıkıntılara baktığımızda yapıdaki kolonların büyük engel olduğunu belirten Engin, kolon olmadan da teknolojiyle alanın sağlanabileceğini dile getirdi. Öncelikle düzenli bir fuar alanımızın olması gerektiğini kaydeden Engin, bu yüzden Türkiye’nin birçok fırsatı kaçırdığına dikkat çekerek, “Bu aksaklıkların giderilmesi için daha büyük metrekarelerde fuar alanları olmalı. İstanbul’da düzenlenen...