27 / 04 / 2024

Türkiye moskova

Türkiye moskova

Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) Rusya’nın Moskova şehrinde yeni bir ticaret merkezi kuracak.

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Türkiye Rusyalı dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar'la bir araya gelen Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev, Türk inşaat şirketlerinin 'Konut ve kentsel çevre' projesinin gerçekleştirilmesinde yer alabileceğini söyledi.

Türkiye Moskova'ya ticaret merkezi kuracak!

Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) Rusya’nın Moskova şehrinde yeni bir ticaret merkezi kuracak.

Şarık Tara Türkiye ile Rusya arasındaki krizi değerlendirdi!

Türkiye ile Rusya arasında derinleşen krizi değerlendiren iş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara diyalog çağrısında bulundu. Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyaret yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Rus turistlere yüzde 20 indirim yapacak!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in Moskova’da katıldığı MITT-2015 turizm fuarında ilan ettiği ‘Rus turistlere kolaylık ve yardıma evet. Fiyat indirimine hayır’ kuralı Türkiye’deki otel işletmeleri tarafından sürdürülemediği ortaya çıktı.

Rus turist sayısını Türkiye'deki fiyatlar belirleyecek!

Türkiye'ye yılda 4.5 milyon turist gönderen Rusya'da yaşanan olumsuzlukların sektöre zarar vermemesi için yaşanan sıkıntıları ve alınabilecek önlemleri Moskova'da Rus meslektaşları ile bir araya gelerek masaya yatırdı.

Rus turistler Türkiye’ye yöneliyor!

Rus turistler Türkiye’ye yöneliyor Rusya’nın Batı ülkeleriyle yaşadığı sürtüşme, Rus turistlerin Türkiye ve Mısır gibi ülkelere yönelmesine yol açtı. Dün Moskova’dan Antalya’ya turist dolu 5 uçak geldi.

Alper Özkan: Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı yüzde 15 arttı!

Moskova Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşaviri Özkan: "2014 yılı ilk 7 aylık dönemde Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15,19 arttı" dedi

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı!

Realty Plus Türkiye, Makedonya'da ofis açtı. Markalı emlak danışmanlığı firması Realty Plus, 2014 yılı yurt dışı büyüme planları doğrultusunda ilk ofisini Makedonya’da açtı. Sırada Moskova var.

Lasvit Türkiye pazarına ürünlerini sunuyor!

Londra, Paris, Moskova gibi dünyanın önde gelen metropollerinde yer alan ve yüzde 20 pazar payına sahip olan tasarım ürünleri ile tanınan aydınlatma firması LASVIT, Türkiye pazarına ürünlerini sunuyor...

Türkiye kış aylarında da Rus turist ağırlayacak!

Moskova'ya son üç ayda iki heyet gönderen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye ile Rusya arasındaki turizm hareketliliğini artırarak, Rus turisti kış aylarında da Türkiye'ye çekme çalışmalarına hız verdi...

Moskova'daki emlak fuarında Türkiye ilgisi

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen emlak fuarında Türkiye'deki gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildiği gözlendi

Türkiye moskova Haberi

Türkiye moskova

Türkiye için önemli hedef pazarlarından olan Rusya’da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) proje toplantısı; İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şenocak, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Zandar, sektör temsilcileri ve ilgili firmaların katılımıyla Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği ev sahipliğinde İzmir’de yapıldı. 


Sektör temsilcilerinin bir araya geldiği söz konusu toplantıda, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Zandar; Amerika, Dubai ve İran’dan sonra yeni açılacak Türkiye Ticaret Merkezi’nin (TTM) Moskova’da olmasının beklendiğini, bu noktada Türkiye Ticaret Merkezleri projesinin sektörler ve ülkemiz adına hedeflenen ihracat rakamlarına ulaşma noktasında önemli bir misyon edineceğini belirtti.


Moskova’da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi’nin özelliklerine ve faydalarına...