29 / 03 / 2024

türkiyede bisiklet yolu kullanımı

türkiyede bisiklet yolu kullanımı

Radyo Trafik, dinleyicileri için yepyeni bir program hazırladı. Trafik formatından farklı olarak yayına başlayan, Nur Banu Molla’nın sunduğu ‘Bisiklet Yolu Programı’nda vatandaşların bisiklet kullanmaya özendirilmesi planlanıyor

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yeni bisiklet yolu projeleri yolda!

Ülke genelinde 49 kilometrelik bisiklet yolu projelerinin inşaat devam ederken 300 kilometrelik bisiklet yolu için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

türkiyede bisiklet yolu kullanımı Haberi

türkiyede bisiklet yolu kullanımı


Türkiye’nin ilk ve tek trafik temalı radyosu Radyo Trafik, dinleyicileri için yepyeni bir program hazırladı. Trafik formatından farklı olarak yayına başlayan, Nur Banu Molla’nın sunduğu ‘Bisiklet Yolu Programı’nda vatandaşların bisiklet kullanmaya özendirilmesi, bu yolla hem trafik sıkışıklığına çözüm, hem sporla kişisel sağlığa destek, hem de bisikletlilerin trafikte rahatça dolaşımı için yöntemler geliştirilmesi amaçlanıyor.


Sürücülerin bisikletlilere karşı daha saygılı ve anlayışlı olması amacıyla hazırlanan Radyo Trafik Bisiklet Yolu programının her bölümünde amatör bir bisikletli konuk olacak. Yapımcılığını ve sunuculuğunu kendisi de bir bisiklet kullanıcısı olan Haber Spikeri ve Radyocu Nur Banu Molla’nın yaptığı programda konuklar, deneyimlerini ve Türkiye’de bisiklet kullanımına dair her şeyi Molla’ya anlatacak.


Bisikletliler de Belediye Otobüslerine Binebilecek

Geçtiğimiz günlerde Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Suyabatmaz’ın konuk olduğu programda, bisiklet...