25 / 04 / 2024

Türkler gayrimenkul tercihini nerede kullanıyor

Türkler gayrimenkul tercihini nerede kullanıyor

Türkler gayrimenkulde tercihlerini Amerika, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Fransa’dan yana kullanıyor. Nedeni ise hem yüksek kira getirisi hem de vatandaşlığa geçişin ilk adımı.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel R Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesini yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel D Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, D Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesi yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 ada 1 parsel, R Blok 1. ve 3. bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.

Almanlar 12 yılda yapamadı! Türkler 42 ayda bitirdi!

Almanlar BER havalimanını 12 yılda hizmete açamazken, Türkler 42 ayda dünyanın en büyük havalimanını inşa etti…

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Sabah Gazetesi'nin inşaat sektörünün devlerini Avrupalı Türkler'le bir araya getirdiği etkinliğin ikinci durağı Köln oldu. 

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Türk Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne Bakış!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 2. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

Gurbetçi Türkler memleketinden ev alıyor!

Yurt dışında çalışan ve döviz kazanan Gurbetçi Türkler, gayrimenkul yatırımını Türkiye'ye yapıyor. Yükselen dolar ve euro kuru sektörde avantaja dönüştü.

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

Türkler Yunanistan'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor!

Yunanistan, ülkeye para girişini arttırmak için ‘Altın Vize’ uygulamasının kapsamını genişletiyor. 400 bin Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor. Türkler özellikle Atina'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor.

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Üzeyir Başhan ve Taner Ünal ortaklığında kuruldu. 

Türkler gayrimenkul tercihini nerede kullanıyor Haberi

Türkler gayrimenkul tercihini nerede kullanıyor

Türkler gayrimenkulde tercihlerini Amerika, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Fransa’dan yana kullanıyor. Nedeni ise hem yüksek kira getirisi hem de vatandaşlığa geçişin ilk adımı.


Gayrimenkul Türkiye’yi son 2 yıldır en çok Körfez ülkelerinden Araplar ve Suriyeleliler tercih ederken, Türkler de konut alımında yurtdışına yöneldi. Bu yılın ilk sekiz ayında yabancıların ülkemizde satın aldığı 14 bin 424 konuta karşılık, Türkler sadece beş ülkede 4 bin 100 gayrimenkulün sahibi oldu. Türklerin gayrimenkul alımında tercih ettiği ülkeler ise Amerika, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Fransa oldu. Türkler bu yıl ABD’de bin 400 ev satın alırken,Texas, 900 konutla en çok ilgi gören eyalet oldu. New York Manhattan’da 3 milyon liraya satın alınan gayrimenkulden aylık 18 bin lira, Harlem’de 600 bin liralık bir evden 4 bin 500...