27 / 04 / 2024

Türkmenbaşı kavşağı

Türkmenbaşı kavşağı

Türkmenbaşı 'ndaki alanın imarı 12 Ağustos'ta tekrar değerlendirilecek. İmar Komisyonu Üyesi Mehmet Esendemir de proje ile ilgili olarak "Rant iddiaları içeren bu imar değişikliğine HAYIR oyu vereceğini" söyledi...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağının açılacağını duyurdu. 

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı'nın temeli atıldı!

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Türkmenbaşı kavşağı Haberi

Türkmenbaşı kavşağı

Konut alanı iken akaryakıt istasyonuna çevrilen, bu yüzden de kamuoyunda büyük tartışmalara ve rant iddialarına neden olan Türkmenbaşı-Bozdoğanoğlu Bulvarları kavşağındaki alan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 12 Ağustos'ta yapacağı toplantıda yeniden görüşülecek. 


DÖNÜŞTÜRMEK SUÇTUR 


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bir üyesi "5 binlik plana konut alanı olarak işlenen bir arazinin, akaryakıt istasyonuna çevrilmesi yasaya aykırıdır ve suçtur. Bunun yapılması halinde, hepimiz suçlu oluruz. Topluca adliyeyi boylarız" dedi. Meclis üyesi, birçok arkadaşının da yasanın emredici bu hükmüne uygun davranması gerektiğini söyledi. 


V. ÇARK ETTİ 


Meclisin yanlıştan dönerek, arsayı konut alanı olarak düzeltip, imara işlemesi bekleniyor.V.Zihni, konut alanının akaryakıt istasyonuna çevrilmesine gösterilen yoğun tepkiler nedeniyle, geri adım atmış ve değişikliği meclise iade oHoronini arıklamıctı 


HAYIR DİYECEĞİM 


Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Mehmet Esendemir ise Toros'a yaptığı açıklamada "Mecliste görüşülürse, konut...