25 / 04 / 2024

Tuzla Belediyesi açılış

Tuzla Belediyesi açılış

Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışında, 81 il ile Kavala, Drama ve Selanik’ten getirilen toprakla birlik ve beraberliği temsilen çınar fidanı dikildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediyesi tarafından Tepeören ve Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak...

Tuzla Belediyesi imarlı 5 arsasını satışa çıkarıyor!

Tuzla Belediyesi, toplu işyeri ve depolama alanı imarlı 5 arsasını 10 Nisan 2018’de kapalı teklif usulü ile satışa sunacak. 

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden 7.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı, İçmeler ve Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Tuzla Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Bakır Sokak'ta yer alan 8 bin 400 metrekare yüzölçümlü arsasını satıyor. İhale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Sarıyer Belediyesi'nin yeni binası yarın açılıyor!

Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışa katılacak.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılıyor!

Sarıyer Pınar Mahallesi'nde inşa edilen Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılışa hazırlanıyor. Bina, dünyanın ilk yeşil sertifikalı kamu binası olacak.

Antalya Belediyesi Hizmet Binası açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde konuşma yaptı.

Tuzla Belediyesi açılış Haberi

Tuzla Belediyesi açılış

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’nin En Fonksiyonel Parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’ndaki 21 dükkanı hemşehri derneklerine tahsis etti. Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışında, 81 il ile Kavala, Drama ve Selanik’ten getirilen toprakla birlik ve beraberliği temsilen çınar fidanı dikildi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın seçim vaatleri arasında yer alan Anadolu Kültür Merkezi, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu yöneticileri, hemşehri derneklerinin başkanları ve yöneticileri, açılışa katıldı. Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nin ardından Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’ni de ilçe halkının hizmetine kazandıran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birliğimize, beraberliğimize...