23 / 04 / 2024

tuzla osb taşınması

tuzla osb taşınması

İstanbul'un yeni metropol planı yavaş yavaş şekilleniyor. İstanbul Metropolitan Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi (İMP) Proje Yürütücüsü Prof. Hüseyin Kaptan, onay sürecinde olan İstanbul Çevre Düzeni Planı'nın iş dünyasını ilgilendiren yönlerini açıkla

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınmasına ilişkin soru önergesi verdi. 

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM gündeminde!

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrasında İstanbul'daki bazı okullarda hasar meydana geldi. İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor...

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Artvin'indeki bir mahallenin başka bir yere taşınması TBMM'de!

Artvin ili merkezinde bulunan bir mahallenin risk sebebiyle boşaltılarak başka bir yere taşınması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara Adliyesi'nin taşınmasına yargı son noktayı koydu: Taşınamaz!

Yargı, Ankara Adliyesi’nin taşınmasına ilişkin imar planı değişikliğini iptal ederek, taşınamayacağı yönünde karar aldı..

İstanbul’un yeni sebze meyve halinin yeri değişti!

Ataşehir’den Tuzla’ya taşınması planlanan ve 2018 yılının sonunda hizmete açılacağı duyurulan sebze meyve halinin yapılacağı yer değiştirildi.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

Sağlık Bakanlığı binasının taşınması meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı binasının taşınmasına ve ODTÜ ormanında yapılan yol inşaatının amaçları TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

tuzla osb taşınması Haberi

tuzla osb taşınması

İstanbul Ticaret Gazetesi'nde Soyhan Alpaslan'a konuşan Kaptan, İstanbul'da şehir içinde kalan birçok sanayi alanını taşınmak zorunda olduğunu söyledi. İşte Kaptan'dan İstanbul'un yeni iş adresleri ile ilgili çarpıcı açıklamaları.


YENİ İŞ MERKEZLERİ GELİYOR


Maltepe Sanayi Bölgesi, Bayrampaşa ve Topkapı'daki sanayi alanları desantralize edilecek. Buralardan boşalan sanayinin yerine MİA'lar, yani merkezi iş alanları kurulacak.


Seyrantepe sanayi bölgesinden, Kağıthane'deki sanayi bölgesine kadar alan dönüşümü gerçekleştirilecek.


Gaziosmanpaşa'da, sanayiden merkeze dönüşüm için özel proje alanları yapılacak. Burada orta yoğunlukta ticaret ve hizmetler sektörü gelişecek.


Limanın yükü Diliskelesi ve Ambarlı Limanlarına aktarılacak.


TUZLA OSB TAŞINACAK


İkitelli'de...