19 / 04 / 2024

tuzla tepeören satılık arsa ihalesi

tuzla tepeören satılık arsa ihalesi

Tuzla Belediyesi, Tepeören ve Cami Mahallesi'ndeki 2 konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tuzla'da 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan gayrimenkulü 2 milyon 874 bin 890 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Tuzla'da 12.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 870 bin 849 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tuzla'da 17.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören ve Aydınlı'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 17 milyon 387 bin 24 TL olarak belirlendi.

Tuzla Tepeören imar planı askıya çıktı!

Tuzla Tepeören Mevkii, 1136 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı...

Tuzla DKY Lokum Evler satılık!

Toplam 722 daireden oluşan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Tuzla DKY Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları!

Evliya Çelebi Evleri İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Satya Evliya Çelebi satılık daire fiyatları ne kadar?

tuzla tepeören satılık arsa ihalesi Haberi

tuzla tepeören satılık arsa ihalesi

Tuzla Belediyesi tarafından Tepeören ve Cami Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Konut imarlı arsalar için toplam muhammen bedel 4 milyon 123 bin 729 TL olarak belirlendi. İhale 5 Aralık'ta yapılacak.

ARSALAR SATILACAKTIR
Tuzla Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemize ait taşınmazların satış ihaleleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 05.12.2017 Salı günü Saat: 14:00'da Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.


2 - 488 Sayılı Damga Vergisi Kanununun 8. maddesine istinaden (binde 5.69) damga vergisi tahsil edilecektir.
3 - Şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250,00 ¨ karşılığında satın alınabilir.
4 - İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyeye müracaatı gerekmekte olup;
Şirketlerin;                          ...