23 / 04 / 2024

TV kulesi yapımı

TV kulesi yapımı

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Çamlıca TV Kulesi'nin mimari detayları!

Kasım 2020'de hizmet vermeye başlayan Çamlıca TV Kulesi görenleri hayran bırakıyor. Peki, Çamlıca TV Kulesi nasıl inşa edildi? İşte mimari detaylar...

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Çamlıca TV Kulesi 1 ayda tamamlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca TV Kulesi inşaatını inceledi. Başbakan yıldırım "Bugün itibariyle 220,5 metrenin 153 metresini tamamlamış vaziyetteyiz. Geriye 67,5 metre var. 1 ay gibi bir sürede tamamlanmış olacak" dedi.

Konya Seydeşehir'de saat kulesi yapımına başlandı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kavşağında Osmanlı motiflerini yansıtan saat kulesinin yapımına başladı.

Çamlıca'da 365 metrelik TV kulesi inşaatı başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için ağaçlar sökülmeye başlandı. 365 metrelik kulenin 163 metresi anten, gerisi betonarme yapı olacak.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Karaburun'a yangın gözetleme kulesi yapılacak!

Şile Orman İşletme Müdürlüğü, Sahilköy Orman İşletme Şefliği Karaburun Yangın Gözetleme Kulesi Yapım İşi ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde saat 15.30'da yapılacak ve 75 günde tamamlanacak.

Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,"Petrol, doğalgaz ve jeotermalle alakalı sondaj çalışmalarının yerli yapılabilmesiyle alakalı önemli bir dönüm noktasındayız" dedi. Petrol aramaları için yerli sondaj kulesi yapılacak...

Kocaeli'de kültür sanat parkı inşaat yapım işi ihalesi!

Kocaeli İzmit İlçesi Kozluk Mahallesinde Film- TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı inşaatı yapım işi ihalesi kapalı teklif usulüyle 27 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Ankara Batıkent'te yol yapımında yeni sistem denemesi yapılıyor!

Özel bir firma tarafından, ARGE kapsamında, yol yapımında yeni sistem Nevo Crete Teknolojisi için Batıkent'teki yolda test çalışması gerçekleştirildi...

TV kulesi yapımı Haberi

TV kulesi yapımı

Son yıllarda sürekli rant iddialarıyla gündeme gelen Üsküdar'da Küçük Çamlıca Tepesi'nin, radyo ve televizyon vericileri için yapılacak dev kuleye kurban edilmesine yönelik tepkiler sürüyor, inşaatı devam eden cami ve kulenin bahane edilerek bölgenin şantiye alanına dönüştürüldüğünü öne süren semt sakinleri, "İnşaatlar yüzünden yollarımız kapandı, çocuklarımız okulda gürültüden sağlıklı ders yapamıyor." diye sitem ediyor. 


Üsküdar'a son yıllarda artan inşaatlar, vasSS tandaşlann tepkisini çekiyor. Korulan, geniş park yerleri ve doğal dokusuyla ziyaretçilerin ilgi odağı olan Üsküdar Çamlıca ve civarındaki son yıllardaki yapılaşma sebebiyle yeşil alanların katledildiği idida ediliyor. 


Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda çıkan yangın ve Vahdettin Köşkü'nün Boğaziçi Kanunu'na aykın bir şekilde restore edilmesinin ardından, 365 metrelik kulenin inşaatının başlaması tartışmaları beraberinde getirdi. 

Yıllardır Çamlıca'da ikamet eden S .T.. Üsküdar Hanımseti Parkı'nin bir firmaya...