26 / 04 / 2024

üçevler park projeleri

üçevler park projeleri

Nilüfer Belediyesi tarafından, Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde bulunan alana yapılması planlanan park alanı için Nilüfer Kent Konseyi'nin organizasyonuyla Üçevler Mahalle Komitesi ve bölge halkı bir araya gelerek karar verdi.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

İhlas Holding güvencesiyle inşa edilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri bugün resmen satışa çıktı. 

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Olimpa Park ve Vadiyaka projelerinde 20 yıl vade kampanyası!

33 GYODER üyesi, 75 konut projesi ile destek veriyor. GYODER üyeleri arasında yer alan Fuzul Yapı da, Olimpa Park ve Vadiyaka projeleri ile “Gayrimenkulde ikinci güç birliği” kampanyasına dahil oldu.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

üçevler park projeleri Haberi

üçevler park projeleri


Üçevler Mahalle Komitesi üyeleri, Nilüfer Belediyesi tarafından bölgenin en büyük park alanı olarak planlanan projeye onay verdi. 


Nilüfer Belediyesi tarafından, Üçevler Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde bulunan alana yapılması planlanan park alanı için Nilüfer Kent Konseyi'nin organizasyonuyla  Üçevler Mahalle Komitesi ve bölge halkı bir araya gelerek projeyi değerlendirdi ve karar verdi.

Park alanında yapılan toplantıya Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Tahir Yılmazeli, Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Eylem Ar, Üçevler Mahalle Muhtarı Musa Yılmaz ile Üçevler Mahalle Komite Üyeleri ve çok sayıda bölge sakini katıldı.

Planlanan projenin Üçevler Mahalle Komitesi’nin alacağı karar sonucu uygulamaya geçeceğini belirten Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, “Park alanının, merkezi konumda olduğu için Üçevler Mahalle sakinlerinin birçok talebini...