25 / 04 / 2024

Üçüncü Havalimanınında son durum

Üçüncü Havalimanınında son durum

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Gelecek dönem hem Türkiye hem de Türk Hava Yolları için yeni bir havalanma olacak" dedi.

Altında son dakika hareketliliği! Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği başladı. Haftanın 3’ncü gününe düşüşle başlayan altın fiyatlar yükselişe geçti. Bugün gram altın 1.708,54 TL, çeyrek altın ise 2.790,00 lira seviyesinden işlem görüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte detaylar...

Bugün 14,18 ve 22 ayar bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın! İşte altın bilezik fiyatlarında son durum

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişine devam ediyor. Altın fiyatları yükselirken 14,18 ve 222 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL oldu? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? İşte altın bilezik fiyatlarında son durum.

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olanlar hemen bakın! Altın fiyatlarında son dakika 15 Eylül 2022

Haftanın dördüncü gününde altın fiyatları resmen tuzla buz oldu.  Elinde 1 gram altını olan olan herkes kahroldu. İşte altın fiyatlarında son dakika 15 Eylül 2022...

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 1 Eylül 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri hafta dördüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde resmen tuzla buz oldu. Peki gram altın, çeyrek altın, yarın altın ne kadar? Elinde gram altını olanlar bile baksın! Son dakika altın fiyatları...

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş bugün ne kadar oldu?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe değer kayıpları ile başladı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 14 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında son durum! Çeyrek altın artacak mı?

Kuyumcular, 910 TL’yi aştıktan sonra tekrar düşüşe geçen altın için uyardı. Altın yorumlarında son dakika, işte detaylar...

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı!

Açıklanan resmi rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarında son 7 yılın en hızlı artışı görüldü...

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Üçüncü Havalimanınında son durum Haberi

Üçüncü Havalimanınında son durum

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı,  AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, Türk Hava Yolları'nın bu yılın 9 ayında karını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50'nin üzerinde artırmasında, ortaya koydukları rekabet stratejileri ve bütçe planlarının etkili olduğunu söyledi. 


Risk yönetimi stratejisi çerçevesinde kur riskinden korunmak için ağırlığı dolar olan giderlerin dolar olan gelirlerle karşılanabilmesi amaçlanarak 2015'in ilk yarısında Türkiye çıkışlı gelirlerinde avrodan dolara geçmelerinin katkısını gördüklerini belirten Aycı, yüzde 81'lik kısmı sabit faiz, yüzde 19'luk kısmı değişken, ortalama yüzde 3 seviyesindeki faiz oranına sahip uzun vadeli borçlanma portföyü yapılarının da sağlam seyrettiğini vurguladı.


"Üçüncü Havalimanı ile farklı bir ivme yakalayacağız"


Dünya havacılık sektörünün yüzde 5 civarında büyüdüğünü, Türk Hava Yolları'nın 2016 yılı büyümesinin ise bunun üzerinde olacağını belirten Aycı, şunları kaydetti: 


"Bu...