26 / 04 / 2024

ucuz ipad

ucuz ipad

Vatan Bilgisayar iPad Pro'ya indirim yaptı! Peki, Vatan Bilgisayar'da iPad Pro fiyatları ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

İnşaat patronları ucuz konut üretmek istiyor!

İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde yükselen konut fiyatlarına dikkat çeken inşaat şirketlerinin patronları zaman zaman ucuz konut seferberliğine katkı sağlayabilecekleri söylüyorlar. 

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul'un en ucuz 8 konut projesi!

Gayrimenkul projelerinin en çok hayata geçtiği İstanbul'da en ucuz konut projeleri sizler için araştırıldı. İşte ucuz projeler ve bulunduğu bölgeler

Kerim Bertrand: Yatırımcılara ucuz arsa tahsis edilmeli!

REIDIN Türkiye CEO’su Kerim Bertrand, konut sektöründe yapılması gerekenlerle ilgili konuştu. Bertrand, geliştiricilerin ucuz konut yapmaları için devletin ucuz arsa tahsis etmesi gerektiğini söyledi.

Isparta'da emekliler ucuz konut istedi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

Özel sektörden ucuz konut için yeni formül!

Gayrimenkulde üst segmente yönelik yapılan projelerde çok fazla satış sıkıntısı yaşanıyor. Sektördeki bu sıkıntıya yönelik özel sektörden ucuz konut için yeni formül geldi.. 

Emekliler için ucuz konut geliyor!

Emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yapan TÜED, ucuz konut projesinin ilk etabını Ankara'da hayata geçireceğini açıkladı..

Ucuz konutta dolandırıcılara dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KİPTAŞ Silivri'de dar ve orta gelirliler için 1.508 konut geçtiğimiz haftalarda sahiplerini buldu. Kura çekimlerinden sonra internette dolandırıcılar ortaya çıktı. Ucuz konutta dolandırıcılara dikkat...

ucuz ipad Haberi

ucuz ipad

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, iPad Pro'ya dev bir indirim yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken iPad Pro'yuVatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesinden satın almak.

iPad Pro, 12.9 inç büyüklüğünde LCD ekranı ile dikkat çekiyor. iPad Pro'nun 8 GB belleği ile 128 GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca bu tabletin Gümüş ve Uzay Grisi olmak üzere toplamda iki renk seçeneği bulunuyor. 

Ekran Özellikleri    

Apple Pencil (2.Nesil) Desteği Leke Tutmaz Kaplama Liquid Retina XDR P3 (Geniş Renk Yelpazesi) ProMotion Tam Lamine Ekran Yansımasız Mat Yüzey 1.000.000:1 Kontrast 1000 Nit Parlaklık 1600 Nit Parlaklık (HDR)

Ekran Boyutu: 12.9 İnç
Ekran Çözünürlüğü: 2732 x 2048 Piksel
Piksel Yoğunluğu: 264 PPI
Ekran Teknolojisi: Retina...