26 / 04 / 2024

Ufuk Şevki özgeçmiş

Ufuk Şevki özgeçmiş

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu. Peki, Ufuk Şevki kimdir? Ufuk Şevki, ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor? İşte Ufuk Şevki..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki ve Semra Şevki ortaklığında kuruldu. 

Türk halkı ev alırken önce yaşadığı semte bakıyor!

Gayrimenkul almak isteyenlerin satın alma sürecini değerlendiren ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki, yapılan araştırma sonuçlarını da paylaştı.

Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, İstanbul’da yenilenmesi gereken 7 milyon civarında yapının olduğunu hatırlattı Şevki; “Deprem gerçeğiyle yüzleşmek gerekiyor. Depreme hazırlıklı olma konusunda kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor" dedi.

Kanal İstanbul; Asya, Avrupa ve Afrika’nın lojistik merkezi olacak!

Kanal İstanbul Projesi’ni ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, emlak sektörü açısından değerlendirdi. Şevki; ‘İstanbul’un özellikle Avrupa yakası gayrimenkul ihtiyacı, çeşitliliği ve değerleri artacak’ dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ufuk Şevki özgeçmiş Haberi

Ufuk Şevki özgeçmiş

Ufuk Şevki kimdir?

Ufuk Şevki, 1964 Düzce doğumlu. Ufuk Şevki, Gıda sektörü ve perakendeciliği deneyiminden sonra 2004 yılında Gayrimenkul Sektörüne adım attı.


İlkokulu 1969 – 1975 Namık Kemal İlkokulu okuyan Ufuk Şevki, Tarhan Koleji'nden 1980 yılında mezun oldu. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi'ni bitiren Şevki, 1988 yılında ise Marmara Üniversitesi Satış Yönetimi eğitimini tamamladı.


İş hayatına 1988 yılında Merchandiser'da başladı. Akabinde Doluca Şarapçılık, BİM, Temsilciler Ltd ve Toys R Us'da görev aldı.


2004 yılında RE/MAX Türkiye'de franchise satış görevine başladı. Burada 3 yıl 10 ay çalıştıktan sonra 2008'de City Life' Genel Müdür olarak geçti.


Son 1 yıldır Keller Williams Doruk'da takım kaptanı olarak hizmet veren Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu.




Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü...