19 / 04 / 2024

ukom derneği kuruldu mu

ukom derneği kuruldu mu

Ukracity mağdurlarının kurduğu UKOM ( Ukracity Komşular Derneği ) 34-212/951 kütük numarası ile resmileşti. Bundan sonra bütün görüşmelerde Ukracity mağdurlarını temsil yetkisi Ukom yönetim kurulunda olacak...

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Manisa Yunusemre'deki iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümle ilgili Laleli ve Mesir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği kuruldu. 

Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği kuruldu!

Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni kurarak faaliyete geçirdi...

UKOM derneği yoluna İSKOM olarak devam edecek!

2015 yılında Ukracıty Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, artık yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam edecek.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Soğukpınar ve Atatürk mahalleri sakinleri, kentsel dönüşüm sıkıntılarını birlikte çözmek için "Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Derneği" çatısı altında bir araya geldi.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Diyarbakır'da, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (DİKENT) kuruldu. Dernek başkanı Ali Elbey, açıklamasında, kentsel dönüşümün rant elde etmek için değil, milli bir görev olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti.

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği kuruldu!

Silifke Emlak Müşavirleri Derneği (SİEMDER) kuruldu.Kayrak, "Amacımız bu mesleği üyelerimizle yasal çerçeve içinde en iyi şekilde yaparak vatandaşın mağduriyetini önlemek temel prensibimiz olacaktır. " dedi.

ukom derneği kuruldu mu Haberi

ukom derneği kuruldu mu


Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ukra City Forum ve Ukra City mağdurları sayfalarında örgütleşen Ukra City mağdurları sorunlara çözüm üretmek adına bir araya geldi.


Dernekleşme kararı alan Ukracity mağdurlarının kurduğu UKOM ( Ukracity Komşular Derneği) 34-212/951 kütük numarası ile resmileşti. Bundan sonra bütün görüşmelerde Ukracity mağdurlarını temsil yetkisi Ukom yönetim kurulunda olacak.





Ceren...