28 / 03 / 2024

ulaş orman konakları nerede

ulaş orman konakları nerede

Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, projede fiyatlar 1 milyon 700 bin liradan başlıyor.

Ulaş Orman Konakları 'nda 1 milyon 700 bin liraya!

Ulaş Orman Konakları 'nda fiyatlar 1 milyon 700 bin liradan başlıyor, proje Gaziemir 'de yükseliyor...

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Plastik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Binektaşı tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı 200 metreye ulaştı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Artvin’de yapımı devam eden Yusufeli Barajı’yla ilgili olarak, "Günlük ortalama 4 bin 400 metreküp beton dökümünün gerçekleştiği baraj 200 metre yüksekliğe ulaştı" dedi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olun!

Ulaşım akslarının tam merkezinde konumlanan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda kredisiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Saklı Vadi Konakları: Hem ormanın hem üniversitenin yanı başında! 

Burçlar Yapı’nın İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirdiği Saklı Vadi Konakları projesi, hem ormanın hem üniversitenin yanı başında yükseliyor..

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..

Kınık Yayakent Köprüsü ulaşıma açıldı!

Kınık'ta Aralık ayında etkili olan aşırı yağış sonucu Yayakent Mahallesi Kırgeçit Deresi üzerinde bulunan ayakları zarar görüp ulaşıma kapanan köprü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla yeniden yapılarak menfez geçişi ulaşıma açıldı.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

ulaş orman konakları nerede Haberi

ulaş orman konakları nerede


Ulaş Orman Konakları Ulaş Oto imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje kapsamında 12 tripleks villa bulunuyor. Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


Ulaş Orman Konakları kapsamındaki villaların fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 450 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Ulaş Orman Konakları nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Ulaş Orman Konakları 'nda; sinema ve TV salonu, güneşlenme alanları, fitness center, masaj ve dinlenme odası, oyun salonu, sauna ve açık yüzme havuzu bulunuyor. 


Ulaş Orman Konakları nerede?

Yamanlar Koleji'ne yakın konumda yer alan Ulaş Orman Konakları ; Adnan Menderes Havalimanı'na 2 kilometre, yeni fuar alanına 1,5 kilometre, Optimum AVM'ye 1,5 kilometre mesafede yükseliyor.


Telefon: 0232 265 51 51

Web adresi: