24 / 04 / 2024

Ülker Grubu Yıldız Holding

Ülker Grubu Yıldız Holding

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Gözde Grubu Myvia Yıldız 2'yi planlamaya başladı!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Buca'da hayata geçirdikleri MyVia ile sağlıklı yaşam alanları ürettiklerini söyledi. Kalı, Myvia Yıldız 2'yi de planlamaya başladıklarını belirtti..

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi...

MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam bugün başladı!

Gözde Grubu tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam başlıyor. MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

Beşyıldız Mira Kurtköy'de yaşam başladı!

Beşyıldız Grubu'nun projesi Mira Kurtköy'de yaşam başladı. Villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, 26 bin metrekarelik alanda toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Yıldız Holding, United Biscuits'i satın aldı, dünya 3.'sü oldu!

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, bu hamleyle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Ülker Grubu Yıldız Holding Haberi

Ülker Grubu Yıldız Holding

İstanbul Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'e 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşa edilecek.


İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Şerafettin Turan ve bağışçı Yıldız Holding adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker arasında imzalanan ve İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından onaylanan protokolle ilk adımı atılan yurt projesi ile Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri modern bir yurda kavuşacak.


Eğitime sadece bölgesel değil, uluslararası anlamda da katkı sağlayacak olan yurt projesinin imza töreninde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Uluslararası İmam Hatip Lisesi Projesi içerisinde yer alan bu yatakhanenin eğitimde çok önemli bir rolü olacak. Çünkü bu okulda okuyacak öğrencilerimiz sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden olacak. Böylece öğrencilerimiz ülkelerine döndüklerinde hem ülkemizden eğitim almış olmanın...