24 / 04 / 2024

Uludağ otel rezervasyonu

Uludağ otel rezervasyonu

Uludağ'da sezonun 19 Aralık 'ta açılıp 20 Mart'ta kapatılmasına turizm seyahat acenteleri sert tepkili. Turizmciler, kar yağışlarının başlaması nedeniyle sezonun bir an önce açılmasını istiyor.

Seyahat istatistikleri açıklandı! 2023’ün en ucuz uçak ve otobüs bileti belli oldu...

Online seyahat biletleme, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet, 2023 senesi seyahat istatistiklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Uludağ'daki 12 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Uludağ'a kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız." dedi.

Uludağ'da 9 otel yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye’nin ilk kayak merkezi olan ve özellikle İstanbullular’dan büyük ilgi gören Uludağ Milli Parkını yenilemek için çalışmalara başlıyor. 

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Bursa Büyük Otel yıkılacak!

Uludağ'daki Büyük Otel, otel kayak sezonunun sonunda yıkılacak. Yerine 2 katlı 2 bin araçlık kapalı otopark, üzerine de futbol sahası ile basketbol tesisi yapılacak.

Uludağ otel rezervasyonu Haberi

Uludağ otel rezervasyonu

Yılın her ayı turizmin hizmetinde olması gerektiği konuşulan Uludağ'ın en çok gündeme gelen ayağı kış turizmi. Kar yağışının başlamasıyla beraber sezonun erken açılması beklentileri de arttı. Turizm acenteleri bugün itibariyle kış sezonunun açılması gerektiğini belirtirken, 19 Aralık tarihinin çok geç olduğunu savunuyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, otelcilerden aldıkları bilgiye göre Uludağ'dan sezonun 19 Aralık'ta sezonu açılıp 20 Mart'ta kapatılacağını belirterek, "Aslında Uludağ'da 10 günden buyana fevkalade bir kar var. Turizm seyahat acenteleri özellikle Uludağ'a rezervasyonlarını yapmaya başladılar. Aralık ayında yüzde 50'nin üzerinde bir doluluk oranlarımız var" dedi. 


BAKKAL DÜKKANI İŞLETMİYORUZ 

"Burası dükkan değil, sabah açacaksın, akşama kapatacaksın. Böyle bir dünya yok" diyen Akkuş; Uludağ'ı, Bursa'yı pazarlarken, turist getirmeye çalışırken, ülke ekonomisinin açığını...