28 / 03 / 2024

Uluhan Grup Acunkent neden bitmedi

Uluhan Grup Acunkent neden bitmedi

Uluhan Grup’un Esenyurt'ta başlayıp bitiremediği Acunkent’i hak sahiplerinin kurduğu dernek bitiriyor. Acunkent Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği, ek ödemelerle projedeki haczi kaldırarak tapularını alma peşinde… Dernek, Acunkent için kolları sıvadı

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Uluhan Grup'un iflas davası 10 Haziran'da!

Uluhan Grup Enerji İnşaat'ın iflas davası yargılaması 10 Haziran günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Uluhan Grup iflas etti!

İstanbul Esenyurt'ta satışını yaptığı binlerce dairesi yarım kalan Uluhan Grup için mahkeme iflas kararı verdi...

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Acunkent mağdurları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istiyor!

ESENYURT bölgesinde satışı yapılan çok sayıda inşaat projesi yarım kaldı. Anılan projelerden biri de Uluhan Grup'un üstlendiği Acunkent projesi. Acunkent mağdurları yaşadıkları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istedi.

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la görüşecek!

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu, mağdurlar pazar günü saat 13:00'de proje önünde toplanıp bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Acunkent mağdurlarından yeni dava!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent'in mağdurları bir araya gelerek yeni bir dava açtı. İnşaatın zamanında tamamlanamadığını ve yüklü miktarda fark istendiği için ceza davası açtıklarını belirten mağdurlar evlerini istiyor.

Acunkent'te son durum!

Acunkent projesini inceleyen Acunkent Derneği projedeki eksikleri listeledi, Uluhan Grup'la uzlaşma yoluna gitme isteyen mağdurlar uzlaşmayı başarabilirlerse ek sözleşme yapacak ve sözleşmeye 3 aylık bitirme şartı koyacak. İşte Acunkent'te son durum...

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la uzlaşmak istiyor!

Acunkent mağdurları dün yeni bir toplantı gerçekleştirdi, Acunkent Dernek üyelerinin de katıldığı toplantıda bazı kararlar alan mağdurlar Uluhan Grup'la uzlaşmaya varmak ve evlerine kavuşmak istiyor...

İnşaat mağdurlarından yeni toplu eylem kararı!

25 Mayıs Pazartesi Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak olan Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat, Hiper Gayrimenkul mağdurları seslerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na duyurmak istiyor.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları dün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı...

Uluhan Grup Acunkent neden bitmedi Haberi

Uluhan Grup Acunkent neden bitmedi



Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta inşasına Mart 2010'da başlanan Acunkent projesi, hak sahipleri tarafından kurulan Acunkent Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği tarafından bitiriliyor. 


Acunkent mağdurları olarak Şubat 2014'te dernek kuran hak sahipleri, Uluhan Grup yönetimi ile anlaşarak inşaatı bitirme ve satış sözleşmesini noter satış sözleşmesine çevirmek, proje üzerindeki hacizleri kaldırarak tapularını almak istiyor. 



Acunkent'te son durum!


Yüzde 90'ı tamamlanan Acunkent projesinde kalan yüzde 10'luk kısmı bitirecek olan dernek üyeleri, proje kapsamındaki taksit ödemelerine ek olarak Uluhan Grup'a gelen haciz miktarını da aralarında paylaşarak ek ödeme yapıyor.


Toplam 8 bloktan oluşan Acunkent’te 4 blok arsa sahiplerinin, 4 blok ise Uluhan Grup’a ait. Uluhan Grup’un bloklarından konut almak için satış sözleşmesi imzalayan ve ödemelerini gerçekleştiren hak sahipleri, Uluhan Grup’a gelen hacizler ve şirketin kötü günler geçirmesi...